Bijzondere glazen urnen

Klik op foto voor informatie

Bijzondere unieke gedenk urnen van glas

Deze bijzondere glazen urnen met unieke afbeeldingen zijn geschikt als mini urn, duo urn of alleen als gedenkobject voor dierbare herinneringen. De gedenkobjecten bevatten mini reservoirs voor as van zo’n 2 x 2,5 cm in de marmeren sokkels. Het zijn bijzondere unieke gedenk urnen die met bezieling en aandacht voor detail gemaakt zijn door onze Poolse glaskunstenares.

‘Verbondenheid’ en ‘Liefde’ als thema

Het thema wat telkens terugkomt in de gedenk urnen is ‘Verbondenheid, Liefde’ tussen 2 of meerdere personen. Dat kan in afbeeldingen zijn die met ‘afscheid’ te maken hebben van een of meerdere dierbaren, die naar ‘Het licht’ gaan, terug naar de Bron. Het Licht speelt hoe dan ook symbolisch gezien een grote dimensie in de afbeeldingen alsook in de (semi-)transparantie van de glazen gedenkobjecten met de gravures waar het licht extra door komt.

Urnen in glas als extra dimensie

De bijzondere urnen van glas komen met name prachtig tot hun recht in het volle daglicht. Dit vanwege de diverse gravures in het glas waar het licht prachtig door heen stroomt.

Het glas in veelzijdige kleuren, de vormgeving, alsmede de semi-transparantie van het kleurrijke glas, het geheel laat telkens extra van zich spreken, als het daglicht met de zonnestralen er door of op schijnt, waardoor u op positieve wijze geraakt zal worden.

Als een groet vanuit ‘De Andere Wereld’ …

Het zal goed voelen, als een groet vanuit ‘De Andere Wereld’… Een extra dimensie, naast de prachtige vormgeving, die de kunstzinnige gedenkobjecten uitstralen naar hun omgeving toe.

Anders dan de sobere gedenktekens die u normaliter tegenkomt, waarbij alleen ú weet, dat dit een gedenkobject of urn is en uw naasten nietsvermoedend het kunstobject zullen bewonderen.

Verzending van deze bijzondere urnen van glas

Deze bijzondere gedenk urnen van glas kunnen we eventueel verzenden. U gelieve wel rekening te houden met aangetekende verzendkosten. Als u persoonlijk de galerie- en gedenkwinkel komt bezoeken en de as meebrengt, vullen wij de urn GRATIS voor u ter plekke, zodat u deze meteen mee kunt nemen naar huis.

Nog meer bijzondere urn beelden met symboliek ‘Saamhorigheid’

Wilt u nog meer bijzondere urn beelden in glas bekijken, waarbij de symboliek ‘Saamhorigheid’ en ‘Liefde’ voor zich spreekt, kijkt u dan op de pagina gedenkideeën glas

De kunstenares van die gedenkbeeldjes werkt ook weer op haar eigen bijzondere wijze.