Bijzondere (mini) urnen van glas met unieke opties!

Zoekt u een bijzondere urn of unieke mini-urn van glas, dan bent u bij ARTE MEMORIA op het juiste adres.

Onze collectie is ruim en biedt voor eenieder wel een prachtig gedenkobject.
Bijzonder te noemen qua vormgeving, kleur- en materiaalgebruik alsook techniek.

Onze glaskunstenaars halen het allerbeste in zich zelf naar boven om bijzondere urnen en glasobjecten voor as te creëren, voor jong en oud.

Verder bieden we nog opties om persoonlijke afbeeldingen in het glas te laten verwerken, om mooie herinneringen levend te houden.

Denkt u hierbij bijv. aan een prachtig landschap van een vakantieadres of een andere mooie plek waar u samen tijd doorbracht.
Maar ook een portret behoort tot de mogelijkheden.

U levert een foto aan, die wij vervolgens aan de gewenste glaskunstenaar overhandigen, afhankelijk van uw voorkeur in stijl en vormgeving.

Zij vertaalt de foto naar geheel eigen wijze in het glas, waar het mee versmolten en één wordt, vereeuwigd tot een prachtige kunstherinnering, die extra van zich laat spreken, als het zonlicht er doorheen schijnt.

Het dubbelzijdige glasobject heeft dan een groots 3D effect, écht prachtig om te zien, waardoor het zal voelen als een groet vanuit de andere wereld …!

In het ene geval bevat de natuurstenen voet een urn-reservoir, waar, naar voorkeur, gedeeltelijk of in zijn geheel de as bewaard kan worden.

Bij de andere uitvoering wordt de afbeelding vertaald en versmolten in het glas, wat tevens het urn-reservoir is.
De afbeelding wordt aan twee zijden vastgelegd.

De glazen urn met bijpassende losse deksel heeft een bronzen of inox voetje, die u als een mooie siervaas in uw interieur plaatst op een geschikt gedenkplekje.

Deze urnen zijn in diverse maten verkrijgbaar, afhankelijk van de hoeveelheid as die u wilt bewaren.

Dit alles kan uitgevoerd worden zonder meerprijs, als u kiest uit de gedenkobjecten, die op onze website staan.