Bijzondere urnen van staal

Klik op foto voor informatie

Bijzondere stalen urnen in stijlvolle vormgeving

Deze bijzondere urnen van staal, in de stijlvolle vorm van een tulp en roos bevatten een reservoir van zo’n 3,5 liter in het hart van de prachtige bloemen. De gedenkobjecten zijn dus in de meeste gevallen geschikt voor algehele asbewaring.

De urnen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn daarna voorzien van een mooie poedercoating in de kleuren wit met zwart.

Urnen met symboliek ‘Liefde, schoonheid, genegenheid, vreugde en geluk’

De metalen tulp en roos zijn zeer bewust gekozen als vormgeving voor de urnen. De bloemen staan symbolisch van oudsher voor ‘Liefde, schoonheid, genegenheid, vreugde en geluk’.

Bloemen dus die vaak gekozen worden voor speciale gelegenheden gedurende het aardse leven, zoals een huwelijk, maar ook bij afscheid tussen mensen een teken is van ‘Ware liefde’.

Bijzondere klasse in kwaliteit en uitvoering van de stalen urnen

De stalen urnen zijn van bijzondere hoge klasse in kwaliteit. De uitvoering is erg strak en prachtig uitgevoerd ‘met liefde’ en alle aandacht voor het metaalambacht.

U heeft naast de zwart/witte kleuren combinaties nog keuze uit andere opties, die evenzo erg mooi zijn.

Bijpassende urn sokkels zijn eventueel leverbaar

U kunt kiezen om de urn een bijzondere plek te geven in huis, maar buiten in de tuin of het dakterras kan natuurlijk ook. Wij adviseren u in dat geval om de urn op een bijpassende sokkel te monteren en het geheel vast te zetten aan de bodem.

Ook is het mogelijk om een sokkel met extra etage te nemen hiervoor, zodat u op een later tijdstip nog een andere urn hierin bij kunt plaatsen. Denkt u hierbij aan bijv. beide ouders, die u samen kunt verenigen in één mooi gedenkobject.

Nog meer bijzondere urnen van staal

Wilt u nog meer afbeeldingen bekijken van deze bijzondere stalen urnen, kijkt u dan op onze andere pagina’s onder ‘grote urnen‘.