Gedenk idee collectie van glas

Klik op foto voor informatie

Gedenk ideeën uit glas collectie met o.a. symboliek ‘Verbondenheid’

Deze gedenk idee collectie van glas met prachtige gedenkbeelden is toepasbaar als aanvulling bij een urn of mini urn op een mooi gedenkplekje in huis.

Alle kleuren zijn mooi afgestemd op de grote urnen collectie in glas.

De geliefde gedenkbeeldjes die symbolisch staan voor ‘Verbondenheid, saamhorigheid, liefde en vriendschap’ zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren glas en in diverse afmetingen, van klein tot groot.

Ook als mini urn beeldje toepasbaar met kleine asbestemming

Alle glazen beeldjes kunnen desgewenst ook worden voorzien van een kleine asbestemming aan de achterzijde, waardoor deze ook als een mini urn beeldje solitair in de woonruimte geplaatst kunnen worden.

Een prachtig alternatief voor diegene die graag een beeldje van glas als gedenkobject wil plaatsen in plaats van een kleine urn.

Kleurrijke gedenkobjecten of mini urnen in elk opzicht

Het zijn in elk opzicht kleurrijke gedenkobjecten of mini urnen te noemen die tot nadenken stemmen aan vrolijke tijden.

Het verlies van dierbaren is tenslotte al somber genoeg.

Een klein glazen gedenk idee uit ruime collectie

Zoekt u een klein gedenk idee voor een ander? Om iemand een hart onder de riem te steken in moeilijke tijden?

Ook zijn er in dezelfde kleuren mooie gedenklichtjes en harten verkrijgbaar voor bij de foto van een dierbare. Niet alles van de kleine gedenkartikelen staat op onze website, dus komt u een keertje in de galerie-/ winkel persoonlijk kijken.

Een lief klein gedenkobject in glas ter nagedachtenis, voor die ander en ook voor u zelf kan tenslotte een steuntje in de rug geven tijdens een rouwproces.

Verzending alleen mogelijk van de kleine gedenkbeeldjes

Heeft u belangstelling om een mooi glazen gedenkbeeldje te bestellen, we kunnen de kleine gedenkbeeldjes eventueel verzenden.

De grotere maten vormen weer te veel risico op breuk tijdens het verzendproces.

U dient wel rekening te houden met betaling vooraf alsmede aangetekende verzendkosten. Het pakketje kunt u volgen via postnl.nl

Nog meer gedenkideeën van glas in onze collectie

Voor nog meer kleine gedenk ideeën van glas in onze ruime collectie kunt u kijken op onze pagina mini urnen, maar ook bij kleine urnen.