Gedenk tekens aan de wand

Klik op foto voor informatie

Tekens aan de wand ter nagedachtenis

Deze gedenk tekens aan de wand zijn natuurlijk wel heel bijzonder te noemen met name op symbolisch vlak.

Ze stralen veelal rust uit met natuurlijke afbeeldingen zoals winterbomen en andere takken.

Maar ook op abstracte wijze zijn bepaalde wandobjecten  prachtig te vertalen voor ‘Verbondenheid’. Denkt u hierbij aan de ringvormen, die door elkaar heen verstrengeld zijn.

Alle wand gedenktekens kunnen onzichtbaar aan de achterzijde worden voorzien van kleine asreservoirs in diverse afmetingen. Deze kunnen worden afgestemd op de grootte en ruimte achter het betreffend wandobject.

Mini urnen voor aan de wand

Je zou dus kunnen spreken van mini urnen, die groots aan de wand hangen.

Groots in de zin van groot, maar ook groots verwijzend naar een groots gebaar ter nagedachtenis.

De wandobjecten zijn met name gemaakt van metaal en glas en zijn prachtig voor diverse ruimtes in huis waar ze op gepaste wijze kunnen integreren.

Niemand zal ook maar enig vermoeden hebben dat achter het wandobject een asreservoir bevestigd is.

Hierdoor is het een prachtige wijze van gedenken, voor u en uw naasten.

Reguliere verzending is niet mogelijk

Voor deze gedenkobjecten kunt u het beste naar Heythuysen toe komen. We kunnen ter plekke voor u de asreservoirs vullen en bevestigen aan het uitgekozen wandobject.

Bovendien kunnen we deze niet via de post of normale transportdiensten verzenden. Het risico op schade is te groot tijdens het verzendproces. Speciale koeriersdiensten zijn te kostbaar.

Belangrijke grotere aankoop

Het betreft natuurlijk voor u ook een belangrijke grotere aankoop, die u wellicht ook graag ter plekke wilt aanschouwen om samen met uw naasten een goede keuze te maken uit het prachtige aanbod kunstobjecten, die geschikt zijn als uniek gedenkobject.