Gedenktekens aan de wand

Klik op foto voor informatie

Gedenktekens aan de wand, modern en bijzonder

Deze gedenktekens aan de wand zijn een nieuwe moderne wijze van gedenken en natuurlijk wel heel bijzonder te noemen, met name op symbolisch vlak. Ze stralen veelal rust uit met natuurlijke afbeeldingen zoals winterbomen en andere takken.

Maar ook op abstracte wijze zijn bepaalde gedenkobjecten voor de wand prachtig te vertalen voor ‘Verbondenheid’. Denkt u hierbij aan de ringvormen, die door elkaar heen verstrengeld zijn.

Alle gedenktekens voor de muur kunnen onzichtbaar aan de achterzijde worden voorzien van kleine as reservoirs in diverse afmetingen. Deze kunnen worden afgestemd op de grootte en ruimte achter het betreffend wandobject.

Moderne mini urnen aan de wand

Je zou dus kunnen spreken van moderne mini urnen, die groots aan de wand hangen.

Groots in de zin van groot, maar ook groots verwijzend naar een groots gebaar ter nagedachtenis.

De wandobjecten zijn met name gemaakt van metaal en anderen van glas. Deze zijn prachtig voor diverse ruimtes in huis waar ze op gepaste wijze kunnen integreren.

Niemand zal ook maar enig vermoeden hebben dat achter het wandobject een as reservoir bevestigd is. Hierdoor is het een prachtige moderne wijze van gedenken, voor u en uw naasten.

Reguliere verzending is niet mogelijk

Voor deze gedenkobjecten kunt u het beste naar Heythuysen toe komen. We kunnen ter plekke voor u de as reservoirs vullen en bevestigen aan het uitgekozen wandobject.

Bovendien kunnen we deze niet via de post of normale transportdiensten verzenden. Het risico op schade is te groot tijdens het verzendproces. Speciale koeriersdiensten zijn te kostbaar.

Belangrijke grotere aankoop

Het betreft natuurlijk voor u ook een belangrijke grotere aankoop, die u wellicht ook graag ter plekke wilt aanschouwen om samen met uw naasten een goede keuze te maken uit het prachtige aanbod kunstobjecten, die geschikt zijn als uniek gedenkobject.

Andere gedenktekens voor aan de wand met vogels

Naast deze moderne gedenkobjecten voor de muur, kunt u ook nog kijken bij onze gedenktekens met vogels voor aan de wand.