Hart-urnen ….. voor dat ene speciale plekje in uw hart!

Onze collectie hart-urnen omvat bijzondere glasobjecten voor as alsook gedenkobjecten in brons.

Een hart-urn, … natuurlijk dé vormgeving, die in het bijzonder liefde uitdrukt … en mede daardoor bijzonder geliefd om iemand, die u dierbaar is na overlijden te herdenken.

Onze Griekse glaskunstenares maakt urnen en gedenkobjecten in hartvorm in de meest indrukwekkende kleurcombinaties.
Hierbij heeft u de keuze uit verschillende designs van grote en kleine urn tot mini-urnen voor volwassenen.

Voor kinderen maakt ze speciale glasfiguren met reservoirs, waarbij haar hart spreekt … Ook zijn er persoonlijke wensen vertaalbaar in glas.

Onze glaskunstenares uit Limburg heeft zelfs een prachtig glasobject voor as en/of gedenkobject ontworpen voor het ongeboren kind, met een klein glazen hart in een groot glazen hart in kleur met daar tussen in een transparant hart …

Het grote hart kan ook als reservoir ontworpen worden zonder klein hart in het midden, waardoor ruimte ontstaat voor een tastbare persoonlijke herinnering, zoals een knuffeltje, een babyschoentje, een gedichtje, om maar enkele voorbeelden te noemen.

Ook voor volwassenen is dit speciale hart naar wens in kleurgebruik en verdere individuele invulling aan te passen door de glaskunstenares.
De voet van natuursteen bevat een reservoir voor as, maar is natuurlijk evenzo naar eigen idee invulbaar.

Diverse harten in brons beelden op prachtige symbolische wijze ‘liefde en verbondenheid’ uit tussen 2 of meerdere personen, waarbij u de keuze heeft uit een kleine hart-urn of een mini-urn van natuursteen.