Kleine duo urnen van glas

Klik op foto voor informatie

Kleine glazen duo urnen met vlinders, vogels en harten

Deze kleine duo urnen van glas met vlinders, vogels en harten op een urn zijn kleurrijk, handgemaakt en daardoor unieke as herinneringen.

Naast het mooie glas bestaan de duo urnen uit koperdraad en/of bronzen accenten. De as doosjes zijn geschikt voor symbolische as bewaring.

Kleine duo urnen voor symbolische bewaring van de as

Dit houdt in dat u bij dit soort duo urnen een klein gedeelte van de as van bijv. beide ouders of opa en oma bij elkaar in het as doosje kunt bewaren, waardoor ze voor altijd verenigd zijn in een uniek gedenkobject wat u op een mooi gedenkplekje in huis kunt plaatsen.

De gedenkobjecten zijn een mooi eerbetoon aan beide ouders of grootouders en zullen op subtiele wijze integreren in het interieur.

Kleine glazen asdoosjes

De kleine duo urnen bestaan uit glazen as doosjes in meerdere afmetingen, waarbij de vlinders, vogels en harten symbolisch staan voor de dierbaren, die zijn heen gegaan.

De harten spreken natuurlijk voor zich zelf, ‘Liefde’ uitend, de vogels en vlinders ook als boodschappers van de Andere wereld. Vaak is een vogel of vlinder aanwezig in de buurt bij het heengaan of ontvangt iemand nadien een mooie groet van verre van een dierbare.  Velen onder u hebben mooie ervaringen te vertellen wat dat betreft.

Het deksel van een as doosje wordt verlijmd, nadat de as is toegevoegd. Indien gewenst verzorgen wij dit graag kosteloos voor u, bij aankoop van de urn naar keuze.

Verzending van urn is eventueel mogelijk

Indien gewenst kunnen we deze glazen duo urnen verzenden per post.

U gelieve wel rekening te houden met betaling vooraf alsmede aangetekende verzendkosten. U kunt de zending via Postnl.nl volgen.

Andere urnen als duo urn

Zoekt u toch een ander soort kleine urn van glas of metaal, die u als duo urn zou willen toepassen, kijkt u dan even op onze verzamelpagina kleine urnen, van waaruit u weer naar andere rubrieken kunt gaan.