Kleine hart urnen glas

Klik op foto voor informatie

Kleine urnen van glas met hart

Deze kleine hart urnen van glas, door onze glaskunstenares ook letterlijk ‘met liefde’ gesigneerd, kunnen natuurlijk ook toegepast worden als gedenk doosjes, met meerdere tastbare herinneringen van een dierbare bij elkaar bewaard.

De losse glazen deksels waarop het hart verwerkt staat, kunnen achter het hart worden voorzien van een klein kaarsje ofwel waxinelichtje. Het kaarslicht voor de dierbare zal het glazen hart alleen maar meer doen ‘stralen’.

Gratis as verwerking in kleine urn

Het deksel met het glazen hart kan geheel of op enkele punten worden verlijmd op het glazen herinneringen doosje eronder.

Indien u er voor kiest om alleen as zonder zakje in de urn of het gedenk doosje te doen, adviseren wij om het deksel in zijn geheel te verlijmen met transparante lijm of kit.

Als u in onze galerie- en gedenkwinkel een kleine urn met hart komt uitzoeken, kunnen wij dat indien gewenst GRATIS voor u verzorgen.

Kleine hart urn ook als glazen duo-urn

Het is natuurlijk ook mogelijk om de kleine glazen hart urnen als duo urn in gebruik te nemen door een gedeelte van de as van bijv. beide ouders te verenigen in één gedenkobject.

U kunt ervoor kiezen de as samen te voegen als een eenheid, maar separaat in een klein zakje naast elkaar is natuurlijk ook een mooie optie.

Verzending van deze hart urnen is mogelijk

Indien gewenst kunnen we deze kleinere hart urnen van glas eventueel verzenden, mocht u niet naar Heythuysen kunnen komen.

U dient wel rekening te houden met betaling vooraf alsmede aangetekende verzendkosten. U kunt het pakketje ten alle tijde volgen via Postnl.nl

Andere glazen mini urnen ‘Verbondenheid’ met hart

Indien u graag nog andere ‘sprekende’ hart urnen wilt bekijken, met ‘Verbondenheid’ tussen 2 mensen, klikt u dan hier.