Kleine unieke urnen van glas

Klik op foto voor informatie

Kleine unieke glazen urnen

Deze kleine unieke urnen van glas zijn ambachtelijk gemaakt en geschikt voor kleine asbewaring.

Tevens zijn dit ook mooie gedenkobjecten voor andere dierbare, tastbare herinneringen in te bewaren.

Bijzonder vormgegeven urnen met symboliek ‘Verbondenheid’

De bijzondere, unieke, kleine glazen urnen zijn deels rechthoekig vormgegeven, deels rond.

De ronde kunst herinneringen bestaan uit 2 ronde ringen die samen een eenheid vormen en symbolisch staan voor ‘Verbondenheid’, met daar tussen in, het as reservoir wat naar voren komt t.o.v. de ringvormen.

Kleine unieke glazen urn vazen met los deksel

De kleine glazen urn vazen zijn voorzien van losse glazen deksel, die verlijmd wordt na het vullen met as. Wij adviseren de as wel in een transparant zakje te doen en niet los in de urn. De ringvormen zijn namelijk verlijmd met elkaar, maar er kunnen kleine openingetjes tussen de lijm ontstaan tijdens het verlijmen, waar de as nadien tussen zou kunnen gaan zitten.

Bovendien blijft de as bij elkaar, in het geval de urn ooit om zou kunnen vallen, als men er per ongeluk tegen aan zou stoten.

Elke kleine glazen urn is weer uniek

Elke urn van glas, hoe klein dan ook, het zijn stuk voor stuk weer unieke kunstherinneringen voor as, in prachtige kleuren en met hoogwaardig metalen voetjes van brons of inox.

De kunstenares stemt de bronzen voetjes af op het kleurgebruik van desbetreffende urn, zo ook de zilverkleurige inox voetjes.

Elke kleine glazen urn is hierdoor volledig in harmonie met de basis.

Naast deze kleine urnen van glas ook grote unieke urnen

Zoekt u naast een kleine urn van uniek glas ook nog een grote urn voor algehele as bewaring, kijkt u dan op onze pagina grote urnen van glas, waar u prachtige as herinneringen ziet in bijpassende kleuren.

Verzending is eventueel mogelijk

We kunnen deze kleine glazen urnen eventueel verzenden per post, na betaling vooraf. U gelieve wel rekening te houden met aangetekende verzendkosten via Postnl.