Kleine unieke urnen van glas

Klik op foto voor informatie

Kleine unieke glazen urnen

Deze kleine unieke urnen van glas zijn ambachtelijk gemaakt en geschikt voor kleine asbewaring. Tevens zijn dit ook mooie gedenkobjecten voor andere dierbare, tastbare herinneringen in te bewaren.

Bijzonder vormgegeven urnen

De bijzondere, unieke, kleine glazen urnen zijn van zeer hoge kwaliteit, mond geblazen, kristalglas van een Franse glasblazer die op zeer jonge leeftijd al begonnen is met glasblazen in de glasblazerij van zijn vader.

Gedreven als kind maakt hij momenteel de meest mooie glasobjecten in moeilijke glastechnieken. Hierbij maakt hij onder meer gebruik van echt zilver, dat tijdens het productieproces een reactie aangaat met het glas. Hierdoor ontstaan unieke effecten in het hoogwaardige glas.

Inspiratiebron voor zijn unieke glaswerken is de prehistorie en dan met name de oude culturen zoals de Maya’s en de Azteken. De figuren op de glazen urnen zijn pictogrammen, die door de stammen vroeger werden gebruikt tijdens rituelen.

Kleine unieke glazen urn vazen met los deksel

De andere kleine glazen urn vazen zijn voorzien van losse glazen deksel, die verlijmd wordt na het vullen met as. Deze kleine urnen zijn vervaardigd door onze Griekse glaskunstenares.

Elke kleine glazen urn is weer uniek

Elke urn van glas, hoe klein dan ook, het zijn stuk voor stuk weer unieke kunstherinneringen voor as, in rustige kleuren.

Kleine urnen van glas met hart

De kleine hart urnen van glas, door onze glaskunstenares ook letterlijk ‘met liefde’ gesigneerd, kunnen natuurlijk ook toegepast worden als gedenk doosjes, met meerdere tastbare herinneringen van een dierbare bij elkaar bewaard.

De losse glazen deksels waarop het hart verwerkt staat, kunnen achter het hart worden voorzien van een klein kaarsje ofwel waxinelichtje. Het kaarslicht voor de dierbare zal het glazen hart alleen maar meer doen ‘stralen’.

Gratis as verwerking in kleine urn

Het deksel met het glazen hart kan geheel of op enkele punten worden verlijmd op het glazen herinneringen doosje eronder. Indien u er voor kiest om alleen as zonder zakje in de urn of het gedenk doosje te doen, adviseren wij om het deksel in zijn geheel te verlijmen met transparante lijm of kit.

Als u in onze galerie- en gedenkwinkel een kleine urn met hart komt uitzoeken, kunnen wij dat indien gewenst GRATIS voor u verzorgen.

Kleine hart urn ook als glazen duo-urn

Het is natuurlijk ook mogelijk om de kleine glazen hart urnen als duo urn in gebruik te nemen door een gedeelte van de as van bijv. beide ouders te verenigen in één gedenkobject. U kunt ervoor kiezen de as samen te voegen als een eenheid, maar separaat in een klein zakje naast elkaar is natuurlijk ook een mooie optie.

Naast deze kleine urnen van glas ook grote unieke urnen

Zoekt u naast een kleine urn van uniek glas ook nog een grote urn voor algehele as bewaring, kijkt u dan op onze pagina grote urnen van glas, waar u prachtige as herinneringen ziet in bijpassende kleuren.

Verzending is eventueel mogelijk

We kunnen deze kleine glazen urnen eventueel verzenden per post, na betaling vooraf. U gelieve wel rekening te houden met aangetekende verzendkosten via Postnl.