Kleine urnen met vlinder(s)

Klik op foto voor informatie

Unieke urnen met vlinders in diverse groottes

Deze collectie urnen met vlinder of zelfs meerdere vlinders op een urn is kleurrijk, volledig handgemaakt en hierdoor ook weer uniek.

U vindt bij ons een grote selectie prachtige vlinders in meerdere afmetingen. Naast het mooie glas bestaan de vlinders uit koperdraad en/of bronsaccenten.

Mini vlinder-urnen voor symbolische bewaring van de as

De vlinder-urnen bestaan uit holle sokkels van natuursteen met een kleurrijke vlinder daarop liggend. Deze kleine gedenkobjecten zijn bedoeld voor symbolische as bewaring.

Daarnaast heeft u ook nog keuze uit een rechtopstaande vlinder op de natuurstenen sokkel, waar u bovendien een klein kaarsje op kan zetten. V

erder bestaat de mogelijkheid om een vlinder op een ledverlichtingsplateau te plaatsen. Hierbij kunt u kiezen uit de kleur zwart of wit.

Kleine glazen asdoosjes met vlinders

De kleine urnen bestaan uit glazen asdoosjes in meerdere afmetingen. Hierbij kunt u uw keuze maken uit een doosje met 1 vlinder of 2 vlinders op het deksel. Laatstgenoemde is natuurlijk ook erg mooi als duo-urn voor de as van beide ouders of oma en opa te bewaren.

Het deksel van een asdoosje wordt verlijmd, nadat de as is toegevoegd. Indien gewenst verzorgen wij dit graag kosteloos voor u, bij aankoop van de urn naar keuze.

Verzending is eventueel mogelijk

Indien gewenst kunnen we deze vlinder-urnen verzenden per post. U gelieve wel rekening te houden met betaling vooraf alsmede aangetekende verzendkosten. U kunt de zending via Postnl.nl volgen.