Kleurrijke urnen van metaal

Klik foto voor informatie

Kleurrijke urnen van staal voor huis en tuin

Deze kleurrijke urnen van metaal in de vormgeving van een tulp of roos in prachtige rood-witte tint zijn unieke kunstherinneringen voor algehele asbewaring in eigen huis of tuin. De urnen zijn gemaakt van een hoogwaardige roestvrij staalsoort die weersinvloeden kan doorstaan. Alle metalen urnen worden geleverd met een certificaat en zijn voorzien van een rvs plaatje met certificaatnummer.

Stalen urnen en ware kunstwerken, met liefde gemaakt

De prachtige grote stalen urnen zijn ware kunstwerken op zichzelf en zijn zeer vakkundig ‘met liefde’ gemaakt door professionele kunstenaars in de metaalsector. De gedenkobjecten in abstracte roos en tulp design kunnen met een bijpassende rvs sokkel worden geleverd, waar deze op vast gemonteerd kunnen worden. Indien u de urnen buiten zou plaatsen, is het advies dat ook beslist te doen.

Leverbaar met bijpassende rvs sokkels

De sokkels zijn bovendien leverbaar in twee varianten qua afmetingen. Maar ook zonder en met een extra mogelijkheid voor latere bijplaatsing van een tweede urn in de sokkel.

Het reservoir bevindt zich in de bloemknop in het hart van de bloem en heeft een inhoud van zo’n 3,5 liter, hetgeen over het algemeen betekent dat de as van een volwassen persoon hier in bewaard kan worden.

Kleurrijke stalen roos en tulp urnen

Symbolisch gezien staan de roos en tulp voor ‘Liefde, schoonheid, genegenheid, vreugde en geluk’. Een opsomming die menigeen aan het hart gaat en door dit design tot nog een hoger niveau getild wordt. De kleur rood staat bovendien ook nog voor ‘Liefde’ en is bovenal de meest geliefde kleur voor de échte roos, maar ook veelal voor de tulp.

‘Ware liefde’ als prachtig eerbetoon

Met deze kleurrijke rvs urnen in het design van een abstracte tulp en roos brengt u een waar eerbetoon aan uw geliefde. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze GRATIS service de urn te laten vullen, waarna u deze direct mee naar huis kunt nemen. Het is echter wel belangrijk dat u van te voren een afspraak maakt, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen.

Verzending van metalen urn is ook mogelijk!

Indien u niet de mogelijkheid heeft persoonlijk te komen, kunt u gebruik maken van verzending van de urn. U gelieve dan wel rekening te houden met verzendkosten.

Wilt u ook nog roos en tulp urnen van metaal in andere kleuren bekijken, klikt u dan hier.