Mini urnen met glazen hart

Mini urnen met hart van glas

Deze mini urnen met glazen hart op zwart marmeren sokkel zijn lieflijke kleine gedenkobjecten voor het gedenken van een dierbare. Denkt u hierbij aan kleine kinderen die graag een beetje as willen bewaren van oma of opa ofwel het hondje wat ze verloren hebben en zozeer missen.

Betaalbare mini urnen met glazen harten

Voor de kleintjes zijn het erg betaalbare mini urnen met kleurrijke glazen harten. Elk klein kind weet dat liefde met een hart symbolisch wordt weergegeven. Op menige kindertekeningen staat een hartje getekend bij een persoon of dier wat ze lief hebben.

Alle harten zijn uniek hand gemaakt

Alle harten van glas zijn uniek omdat ze door onze glaskunstenares handgemaakt zijn. Zelfs in dezelfde kleurenlijnen zijn variaties te vinden in kleuropbouw alsmede grootte van de vlakverdeling.

‘Met liefde’ gesigneerde glazen hart urnen

Bijna alle glazen hart urnen zijn bovendien ‘Met liefde’ gesigneerd door de kunstenares uit Griekenland, een mooie bijkomstigheid die het gedenken extra kracht geeft.

De harten bevatten een koperen ringetje aan bovenzijde, waar eventueel een klein opgerold liefdevol gedichtje in geschoven kan worden of enkele mooie woorden die kenmerkend en waardevol waren tussen de nabestaande en de dierbare overledene. Denk bijv. aan ‘Ik zal altijd van je blijven houden’ of ‘Ik draag de mooie herinneringen aan de tijd met jou voor altijd mee in mijn hart’.

Mini urnen voor symbolische as bewaring

De mini urnen zijn geschikt voor kleine symbolische as bewaring. Dit kan onderin de marmeren sokkel waar zich een kleine holte in bevindt.

De harten zijn gemaakt in fusing glas en bevatten naast de diverse kleuren ook insluitsels in het glas zoals koperdraad, kleine netwerkjes, natuurlijke pigmenten of stukjes ander gekleurd glas. Dat maakt de harten ook weer erg speciaal.

Op de marmeren sokkel bevindt zich een kleine metalen strip waar het hart in staat.

Verzending is eventueel mogelijk

De kleine urnen kunnen eventueel worden verzonden via Postnl. U gelieve wel rekening te houden met aangetekende verzendkosten.

Andere hart urnen van glas

Ons assortiment bevat ook hart urnen in traditioneel handgemaakt mond geblazen glas. Dit zijn eveneens unieke harten in diverse kleurenlijnen die ook weer verschillend qua kleurenopbouw zijn. Klikt u hier om naar desbetreffende pagina te gaan.