Mini urnen met vogels

Bijzondere mini urnen van glas met vogels

Bijzondere mini urnen van glas met vogels zoals een mini urn met duif, kanarie en roodborstje, maar ook een urn met uil, nachtegaal, adelaar en zeearend kunnen erg betekenisvol zijn voor eenieder die een dierbare heeft verloren.

Een vogel staat vaak centraal in iemands leven, maar is op bijzondere wijze ook vaak onmiskenbaar aanwezig tijdens de overgang van dit aardse leven naar het Hiernamaals. Velen onder u hebben ons door de tijd heen al mooie bijzondere verhalen weten te vertellen.

Velen zijn echte vogelaars en kunnen intens genieten van de vrolijke kleine fluiters in hun omgeving.

Anderen zijn weer zeer geïntrigeerd door de grootsheid van de roofvogels, die met de weidsheid van hun grote vleugels heerlijk kunnen zweven hoog in de lucht, symbolisch staand voor ‘vrijheid’. Zo herkent ieder voor zich weer bepaalde eigenschappen van vogels, die aanspreken.

Deze unieke mini urnen zijn ontworpen en geheel ambachtelijk vervaardigd door een van onze glaskunstenaars woonachtig in Polen.

Met liefde maakt ze voor ons in opdracht de moderne gedenkobjecten met klein asreservoir voor symbolische asbewaring, die menigeen een steuntje in de rug kunnen bieden tijdens het moeilijke rouwproces.

Deze gedenk urnen met vogels kunnen we eventueel verzenden via Postnl. U gelieve wel rekening te houden met aangetekende verzendkosten van € 10,95 (incl. track & trace) en betaling vooraf.