Moderne urnen van glas

Klik op foto voor informatie

Moderne urnen van glas

Deze moderne glazen urnen zijn in ambachtelijke zin ware meesterwerkjes in de kunst, die geschikt zijn voor grotendeelse of alle asbewaring.

Glazen urnen, handgemaakt en uniek

Deze urnen van gekleurd glas zijn handgemaakt door onze Griekse glaskunstenares, uniek en ‘met liefde’ gesigneerd.

De grote gedenk collectie bestaat uit grote en kleinere glazen urnen met bijpassende waxinelichthouders in dezelfde prachtige kleurenlijn.

Urn vazen voor grotendeels de as of alle as te bewaren

De urn vazen van glas zijn merendeels geschikt voor bewaring van een groot gedeelte van de as van een volwassen persoon.

Een kleiner gedeelte van deze gedenk collectie bevat urnen met as reservoirs in grotere afmetingen, die geschikt zijn voor alle as te bewaren.

Deze grotere as reservoirs in het midden van de glazen urn vazen zijn wat boller gevormd dan de meeste andere met een kleiner as gedeelte. Het glazen deksel wordt hierdoor ook wat breder natuurlijk. Voor de rest zijn deze hetzelfde.

Er zijn diverse kleurenlijnen in veelal warm kleurgebruik. Elke urn is uniek qua kleuropbouw. In deze kleurenlijn heeft de glaskunstenares brons oxides toegevoegd, die niet transparant zijn in het verder wel semi-transparante glas. De afwisseling en de bronskleurige vlakjes in het glas maakt het exclusief en bijzonder mooi.

De glazen urnen zijn voorzien van een bronzen of inox voet en met losse deksel aan bovenzijde, die kan worden verlijmd met de urn-vaas.

Moderne urnen van glas ‘Verbondenheid, eenheid’

De ronde moderne glazen urnen bestaan uit twee ringvormen die mooi aan elkaar sluiten en een eenheid vormen.

Symbolisch staan deze prachtige gedenkobjecten dan ook voor ‘Verbondenheid’.

Het as reservoir in het midden komt aan beide zijden wat naar voren toe t.o.v. de ringvormen. Dit komt de vormgeving van de urn qua symboliek ten goede, de ringvorm wordt hierdoor versterkt.

De hoge urnen zijn prachtige moderne vazen, voorzien van een bijpassende deksel in al zijn kleuren.

Inhoud van glazen urnen kan verschillen

Het is moeilijk per grootte van de glazen urnen de inhoud precies aan te geven, omdat het handgemaakt is en er hierdoor aanzienlijke verschillen kunnen ontstaan in de grootte van de as reservoirs.

Deze urnen kunt u het beste persoonlijk uit komen zoeken. Aan de hand van uw wensen alsmede relevante gegevens betreffende het postuur van de dierbare overledene kunnen wij u dan gericht adviseren.

Gratis de urnen van glas laten vullen, alleen op afspraak!

Als service kunt u gratis door ons de as in de glazen urn laten vullen, die u heeft aangekocht.

Dit kan echter alleen op afspraak, zodat wij de tijd hiervoor kunnen nemen!

U kunt de urn dan nadien direct mee nemen naar huis.

De verwerking van de as incl. verlijming van deksel en uitharding van de lijm neemt ongeveer 30-45 minuten in beslag. Wij dragen er tevens zorg voor dat de gevulde urn op veilige wijze vervoerd kan worden in een doos, waar deze vast in komt staan.

Verzending van deze gedenkobjecten is niet mogelijk

Verzending van deze glazen urnen via de post is helaas niet mogelijk! Het risico op glasbreuk achten we hiervoor te groot.

Deze kunstobjecten voor as te bewaren kunt u dan ook het beste in Heythuysen komen bekijken.

Wilt u nog andere kleurrijke moderne urnen bekijken, klikt u dan hier om naar desbetreffende pagina te gaan.