Moderne urnen van staal

Klik op foto voor informatie

Moderne urnen van staal voor buiten en binnen

Deze stijlvolle moderne urnen van metaal bestaat uit de prachtige bloemvormen tulp en roos, die geschikt zijn voor buiten en binnen plaatsing. Alle rvs urnen zijn afgewerkt in een gladde  hoogwaardige poedercoating in fraaie harmonieuze kleurencombinaties waaronder het zachte kleurgebruik van deze kleurenlijn.

Algehele as bewaring in bloemknop

De bloemknop in het hart van de bloem is in de meeste gevallen geschikt voor volledige asbewaring. De inhoud van het as reservoir is zo’n 3,5 liter, wat meestal voldoende is voor de as van een volwassen persoon.

De urn kan van onderuit gevuld worden en daarna gedicht met een rvs geschroefd plaatje. Dit plaatje bevat eveneens het certificaatnummer wat ook op het bijgeleverde certificaat staat.

Moderne en abstracte metalen urnen ‘met liefde’

De moderne en abstracte metalen urnen zijn ontworpen ‘met liefde’ , maar de prachtige bloemen in de vormen van een tulp en roos staan symbolisch ook voor ‘Liefde, schoonheid, genegenheid, vreugde en geluk’.

U kunt dit verder vertalen naar het voormalige ‘aardse geluk tussen 2 mensen’, maar ook ‘Hemels geluk en vreugde in het Hiernamaals’.

Verzending van de stalen urnen is een optie

Heeft u uw keuze kunnen maken uit onze moderne urnen collectie, dan zou verzending naar uw thuisadres tot de optie behoren. Indien u persoonlijk naar Heythuysen komt, kunt u gebruik maken van onze GRATIS service de nieuwe uitgekozen urn te laten vullen. U kunt de urn nadien meteen meenemen naar huis, waar u deze een mooi plekje kunt geven.

Andere moderne stalen urnen in vorm van tulp en roos

Indien u nog andere moderne urnen van staal in deze vormen wilt bekijken, klikt u dan hier waar nog meer mooie kleurcombinaties staan. Maar ook op andere pagina’s onder ‘Grote urnen’ vindt u nog een mooie selectie.