Unieke glazen urnen

Klik op foto voor informatie

Unieke urnen van glas m.b.t. ‘Verbondenheid’

Deze unieke glazen urnen van een gerenommeerd glaskunstenaar uit Polen staan voor ‘Verbondenheid’, de bijzondere en innige band tussen twee mensen.

De veelal kleurrijke urnen zijn gemaakt van glas in combinatie met mooi geborsteld rvs en deels ook messing accenten voor een luxueuze uitstraling.
Hierdoor ontstaan verrassende en harmonieuze gedenkobjecten, die op prachtige abstracte wijze integreren in het moderne interieur.

Een ‘kleurrijk’ gedenkteken voelt tenslotte gewoonweg beter in het interieur dan een donkere urn in een hoekje van de woonkamer, waar u dag in, dag uit, weer mee geconfronteerd wordt.

Kleurrijke urnen en rustige aardetinten

De gedenkcollectie bevat evenzo urnen in rustige aardetinten, die op stijlvolle wijze combineren in het klassieke interieur. De kunstobjecten bevatten kleine asreservoirs in de voet, voor een weinig as.

Ook geschikt als duo urn

De unieke kleine urnen zijn veelal symbolisch bedoeld ter nagedachtenis en zijn tevens geschikt als duo urn.

Verzending is niet mogelijk

Verzending van deze prachtige gedenkobjecten is eventueel mogelijk. Via Postnl.nl kunt u de aangetekende verzending volgen. Houdt u wel rekening met totale aangetekende verzendkosten van € 10,95 binnen Nederland, voor België gelden weer hogere posttarieven.