Unieke glazen urnen

Klik op foto voor informatie

Unieke urnen van glas ‘Verbondenheid’ en ‘Ware Liefde’

Deze unieke glazen urnen of urn beeldjes in abstracte vormgeving staan symbolisch voor ‘Verbondenheid en Ware Liefde’. De gedenkbeeldjes spreken voor zich, nl. de bijzondere en innige band tussen twee mensen.

De moderne kleurrijke urnen zijn erg stijlvol uitgevoerd in uniek glas in combinatie met fijn geborsteld rvs en deels ook matte messing accenten.
Hierdoor ontstaan verrassende gedenkbeeldjes, die op harmonieuze wijze integreren in het moderne interieur.

De luxueuze uitstraling van de glazen urnen laat menig hart smelten. Een kleurrijke gedenk urn voelt tenslotte gewoonweg beter in het interieur dan een donkere urn in een hoekje van de woonkamer, waar u dag in, dag uit, weer mee geconfronteerd wordt.

Kleurrijke urnen in uniek glas design met rvs

De unieke urnen kunnen bestempeld worden als modern abstract glas design. De prachtige gedenkbeeldjes zijn doordacht ontworpen door de glaskunstenaar. De urn beeldjes bevatten kleine as reservoirs in de voet, voor een kleine hoeveelheid as te bewaren.

Ook geschikt als unieke glazen duo urn

De unieke kleine urnen van glas zijn veelal symbolisch bedoeld ter nagedachtenis en zijn tevens ook zeer geschikt en geliefd als duo urn voor bijv. beide ouders.

Maar de urn beeldjes kunnen ook als gedenk beeldjes met andere tastbare herinneringen van dierbaren toegepast worden. Denkt u hierbij aan sieraden, een haarlokje, een vingerafdruk op papier, een gedichtje, foto of anderszins.

Verzending van urn beeldjes is eventueel mogelijk

Verzending van deze prachtige gedenkbeeldjes is eventueel mogelijk. Via Postnl.nl kunt u de aangetekende verzending volgen. Houdt u wel rekening met totale aangetekende verzendkosten van € 10,95 binnen Nederland, voor België gelden weer hogere posttarieven.

Andere glazen mini urnen in unieke kleurencombinaties

Zoekt u toch nog een andere unieke mini urn van glas, modern en kleurrijk, van dezelfde kunstenaar, klikt u dan hier om naar die pagina toe te gaan of kijkt u hier nog even van waaruit u het overzicht heeft naar andere collecties.