Urnen en gedenkobjecten voor huisdieren

Wij bieden een kleine collectie urnen en gedenkobjecten voor uw overleden geliefde huisdier. De gedenk-urnen lenen zich ook uitstekend voor het bewaren van dierbare, tastbare herinneringen zoals een halsband of bedel. Ook uw trouwe viervoeter of anderszins verdient naast een speciaal gedenkplekje in uw hart, natuurlijk ook een mooie urn op een gedenkplek in uw huis of tuin.

Gedenk-urnen voor dierbare herinneringen

Uw trouwe viervoeter, voor geruime tijd uw grote vriend, steun en toeverlaat, die onophoudelijk op u wachtte, troost bood in moeilijke tijden en onvoorwaardelijk zijn hart gaf aan u. Hij was er tenslotte altijd als u thuis kwam en toonde zijn grote blijdschap en liefde. Natuurlijk een mooi gedenkobject of urn waardig …..

Als extra lid van het gezin, vervulde ook hij een belangrijke rol in uw leven, waarmee u gevoelsmatig onlosmakelijk mee verbonden blijft door dierbare herinneringen te koesteren en wellicht ook tastbare herinneringen te bewaren.

Vandaar ook onze kleine collectie gedenkobjecten en urnen voor huisdieren, waarbij u met name denkt aan honden, katten en papegaaien.

 

urn voor kat in glas

Mooie urn van glas

Onze collectie gedenkobjecten en urnen voor dieren omvat nog enkele objecten, die als kleine urn voor een kleiner huisdier toepasbaar zijn, maar ook als gedenk-urn voor uw grotere huisdier.

dieren-urnen-honden-katten-vogels