Glazen mini urnen en urn beelden van brons, glas, metaal

Onze moderne mini urnen zijn veelzijdig en kleurrijk, met ruime keuze uit prachtige, handgemaakte glazen mini urnen en urn beelden van brons, glas en metaal.

Een bijzondere urn met onopvallend as reservoir, een mooie herinnering passend bij de dierbare overledene én u en uw interieur, goed voelend en troost biedend …, dát is tenslotte onze doelstelling.

Grote diversiteit aan urnen

Onze glaskunstenaars bieden elk met hun eigen visie en stijl, te samen, een prachtige veelzijdige collectie urnen en gedenkobjecten, die u nergens anders tegenkomt, uniek in Nederland.

Belangrijke thema’s als ‘Verbondenheid’, ‘Saamhorigheid’ en ‘Geborgenheid’ worden op symbolische wijze prachtig vertaald in onze bijzondere gedenkcollectie van glas en metaal.

moderne glazen urn

urn beeldje brons klein

Mini urnen met bronzen beeldjes

Ook bieden wij een uitgebreide collectie mini urnen met bronzen gedenkbeeldjes, symbolisch staand voor ‘het afscheid’, waarbij de tekst alles zeggend is en verwoordt wat u voelt en herkent.

De gedenksculpturen zijn allen voorzien van een klein urnvoetje of zwart natuurstenen voetje met mini reservoir voor een klein gedeelte van asbewaring of van persoonlijke items zoals een ring of kettinkje.

Hartelijk welkom op afspraak!

Wij komen u graag tegemoet, indien u in een rustige omgeving een kijkje wilt komen nemen om een urn of gedenkobject uit te zoeken voor een dierbare overledene.

Aarzelt u niet, maar maak gewoon de gewenste afspraak …! Alleen dan kunnen we u het beste helpen ….!

Tijdens de gewone openingstijden is dat niet altijd mogelijk, omdat er meerdere bezoekers kunnen zijn!

gedenkteken aan de wand

mini urnen met kaarsje

Informatie en openingstijden

Voor uitgebreidere informatie over onze gedenkcollectie verwijzen wij u naar de homepage van deze website.

Onze ‘ gewone’ openingstijden alsmede de openingstijden dat u op afspraak kunt komen, staan vermeld op onze ‘Contact’pagina.

Geregeld houden wij ook ‘open zondagen’. Op elk tijdstip kunt u s’ middags op die dagen binnenlopen.