Grote urnen van glas en staal voor binnen en buiten

Wij bieden een mooie collectie grote glazen urnen voor binnen alsook prachtige exclusieve roestvrij stalen urnen voor binnen én buiten, voor een mooie gedenkplek in uw tuin, maar ook voor terras of balkon.

De meeste urnen van glas zijn geschikt voor grotendeelse asbewaring, terwijl de grote urnen van staal in de vorm van een tulp en roos geschikt zijn voor alle asbewaring. De urnen zijn leverbaar op bijpassende sokkels.

Grote urnen van glas voor thuis

Onze grote urnen van glas voor thuis zijn vooralsnog alleen geschikt voor binnen in huis te plaatsen, niet buiten.

Aan deze prachtige en unieke glazen kunst herinneringen met bronzen voet kan deels ook nog symbolische waarde aan toegekend worden. De ringvormige glazen urnen worden gevormd door twee buitenringen die samen komen en een eenheid vormen, symbolisch staand voor ‘Verbondenheid, liefde, eenheid’ tussen twee personen.

De grote urnen zijn leverbaar in meerdere prachtige kleuren glas. Kijkt u hier en verdere pagina’s.

 

 

bijzondere urnen glas modern uniek

 

 

 

urnen groot cortenstaal tulp roos

Stalen urnen in roos en tulp design

De grote stalen urnen voor buiten zijn abstract vorm gegeven naar een roos en tulp. Twee sierlijke bloemvormen die symbolisch staan voor ‘Schoonheid, verklarende liefde’ en van oudsher door menigeen erg geliefd zijn.

Het hart van de bloem bevat een bloemknop met een inhoudsreservoir van 3,5 liter, waar alle as van een volwassen persoon in bewaard kan worden. De urnen in roestvrij staal zijn ook leverbaar in een hoogwaardige poedercoating in enkele prachtige kleuren of combinaties. Maar ook in hoogwaardig cortenstaal met roestvormende finish, die gedurende de tijd mooier wordt onder weersinvloeden.

Alle metalen urnen in roos en tulp kunnen buiten op een bijpassende zuil gemonteerd worden. U heeft keuze uit twee hoogtes en mogelijkheid tot bijplaatsing van tweede urn.

Grote gedenk urnen in staal

Onze urnen collectie voor buiten en binnen bevat ook grote moderne gedenk tekens met een reservoir voor alle as te kunnen bewaren. De gedenkobjecten in abstracte moderne vormgeving zijn allen gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal alsmede cortenstaal. De reservoirs in de sokkel kunnen eventueel fungeren als urnen.

De metalen sokkels kunnen buiten vastgezet worden en bevatten een windvang, die meedraait met de wind. Symbolisch gezien zijn het evenzo prachtige gedenk tekens, om op moderne en bijzondere wijze een dierbare te gedenken.

 

 

 

urn beelden cortenstaal rvs modern