Kleine bijzondere urnen van glas en roestvrij staal

Onze kleine bijzondere urnen van glas, roestvrij staal, Corte staal of glas met metaal zijn geschikt voor een klein gedeelte van de as bewaring. Er kan echter een aanzienlijke hoeveelheid meer as in dan in onze mini urnen.

De mooie kunst herinneringen voor as in glas bevatten abstracte figuurtjes, symbolisch staand voor ‘Verbondenheid’, maar ook unieke lieflijke harten of vlinders in prachtige kleuren, allen handgemaakt.

Bijzondere kleine urnen van glas en metaal

Onze bijzondere collectie urnen bestaat uit kleine urnen van glas, staal en glas met metaal. Alle kunstwerken zijn unieke ambachtelijke, handgemaakte urnen van uitzonderlijke hoge kwaliteitsklasse uit The United States of America, maar ook uit ons Nederland zelf.

Ons Dutch design staat tenslotte nog altijd hoog in de wereldtop. Modern vormgegeven, in zeer verfijnd dubbel geborsteld rvs, is deze gitaar in bijpassende standaard een prachtig voorbeeld van grote allure.

kleine bijzondere moderne urn rvs gitaar

urnen klein glas kleurig modern

Unieke kleine urnen in kleurrijk glas

Onze kleine urnen in uniek kleurrijk glas zijn afkomstig uit Griekenland. Onze kunstenares gebruikt glastechnieken in prachtige kleuren, die op ambachtelijke wijze, verwerkt worden in het glas met o.a. koperdraad, stukjes glas, netwerkjes en natuurlijke materialen.

Het zijn tijdloze kunstwerkjes in modern glasdesign, waarbij men niet aan een urn denkt. De voetjes zijn van brons of inox, passend bij de kleuren van het glas.

Kleine moderne urnen voor thuis

Onze kleine moderne urnen zijn uitermate geschikt voor binnen in huis en zijn ideaal op een klein gedenkplekje in woon- of slaapruimte, waar deze mooi kunnen integreren in het interieur.

Kiest u een kleine urn uit in een kleur of vormgeving waar u zich goed bij voelt en die tevens past bij de kleuren in het interieur. Op die wijze kan een juiste keuze ondersteunend werken.

moderne glazen urnen voor thuis