Kleine bijzondere urnen van glas en roestvrij staal

Onze kleine bijzondere urnen van glas, roestvrij staal, Corte staal of glas met metaal zijn geschikt voor een klein gedeelte van de as bewaring. Er kan echter een aanzienlijke hoeveelheid meer as in dan in onze mini urnen.

De mooie kunst herinneringen voor as in glas bevatten abstracte figuurtjes, symbolisch staand voor ‘Verbondenheid’, maar ook unieke lieflijke harten of vlinders in prachtige kleuren, allen handgemaakt.

Bijzondere kleine urnen van glas, metaal en brons

Onze bijzondere collectie urnen bestaat uit kleine urnen van glas, staal en glas met metaal. Alle kunstwerken zijn unieke ambachtelijke, handgemaakte urnen van uitzonderlijke hoge kwaliteitsklasse uit The United States of America, maar ook uit ons Nederland zelf. Ons Dutch design staat tenslotte nog altijd hoog in de wereldtop.

Ook zijn er mooie bronzen urn beelden die buiten in de tuin, maar ook binnenshuis een bijzonder eerbetoon kunnen brengen aan een geliefde zoals dit prachtige urn beeld van ‘soulmates’, twee mensen die een prachtige eenheid vorm(d)en.

 

 

 

bijzondere bronzen urn beelden metaal

 

glazen urnen modern klein bijzonder

Unieke kleine urnen in kleurrijk glas

Onze kleine urnen in uniek kleurrijk glas zijn afkomstig uit Griekenland. Onze kunstenares gebruikt glastechnieken in prachtige kleuren, die op ambachtelijke wijze, verwerkt worden in het glas met o.a. koperdraad, stukjes glas, netwerkjes en natuurlijke materialen.

Het zijn tijdloze kunstwerkjes in modern glasdesign, waarbij men niet aan een urn denkt. De voetjes zijn van brons of inox, passend bij de kleuren van het glas.

Kleine moderne urnen in huis

Onze kleine moderne urnen zijn uitermate geschikt voor binnen in huis en zijn ideaal op een klein gedenkplekje in woon- of slaapruimte, waar deze mooi kunnen integreren in het interieur.

Kiest u een kleine urn uit in een kleur of vormgeving waar u zich goed bij voelt en die tevens past bij de kleuren in het interieur. Op die wijze kan een juiste keuze ondersteunend werken.

Is het interieur minimalistisch zoals op de foto hiernaast, dan kunt u ook kiezen voor een wat hoger gedenkobject die als een bijzondere eyecatcher werkt, telkens als u de ruimte in loopt. zonder dat u een ‘echte urn’ ziet staan maar een mooi symbolisch kunstwerk met bijv. vogels.

 

 

urnen staal klein modern thuis