Urnen en gedenkobjecten voor kinderen

Onze unieke collectie urnen en gedenkobjecten is deels gericht op ‘het kind’. Met deze kleine collectie urnen hopen we eenieder, die met zo’n verschrikkelijk verlies te maken krijgt, toch iets moois te bieden, om het gemis, wat in eerste instantie ondraagbaar lijkt, enigszins draaglijker te maken. Onze kunstenares heeft met toewijding een mooie kleurrijke gedenkwereld gecreëerd, rekening houdend met de lieflijke wereld van het kleine kind.

Mooie, kleurrijke gedenkwereld voor het kind

Onze collectie urnen en gedenkobjecten voor kinderen bestaat uit vrolijke, kleurrijke items, passend bij de belevingswereld van een kind.

Aan de hand van ideeën die wij aanreiken, tracht de glaskunstenares al het mogelijke te vertalen in de vormgeving van de gedenk-urnen, rekening houdend met de ontdekkingswereld van het kind, dat speels en onbehoudend is, van kleuren houdt en lieflijke dingen, zoals vlinders, vogels, ballonnen en knuffels.

Gedenk-urnen, met toewijding ontworpen

Evenzo bestaat onze collectie gedenkobjecten uit kleine gedenktekens voor een gedenkplekje ofwel gedenkaltaartje voor bij u in huis.

Denkt u hierbij aan kleurrijke theelichthouders, in de vormgeving van engeltjes en vlinders, symbolisch staand voor ‘de andere wereld’, het hiernamaals, maar ook mooie kleurrijke levensboompjes met vogeltjes op de takken, met liefde en toewijding ontworpen en gemaakt door onze kunstenares.

 

Voor meer informatie en openingstijden

Voor uitgebreidere informatie betreffende onze kunstzinnige gedenkafdeling verwijzen wij u naar de homepage van deze website.

Onze openingstijden vindt u geheel onderaan op alle pagina’s én op onze pagina ‘Contact’.