as bewaren in glas urnen

As bewaren in glas urn, een mooie optie!

En uw geliefde te eren, zonder dat eenieder die u bezoekt, een ‘echte’ urn ziet staan.

Elke urn is een sierlijk kunstobject van zich zelf. Hierbij heeft u ruime keuze uit prachtige uiteenlopende kleurgebruik van pastels tot intensieve primaire kleuren.

Bovendien zijn de urnen in diverse groottes af te stemmen op elkaar qua kleurgebruik, als u de intentie hebt as te bewaren in glas.

U kunt bijv. kiezen voor een grotere urn van glas voor merendeels de as te bewaren van een dierbare, en andere gezinsleden een kleine urn of mini urn van glas voor symbolische as bewaring, in dezelfde kleurstelling als de grote glazen urn.

Op die wijze vormen de gedenkobjecten toch een bijzondere eenheid met elkaar!

Spreekt deze wijze van as bewaren in glas u aan, maakt u een vrijblijvende afspraak voor een bezoek. Dat is altijd nog de beste wijze om alles duidelijk toe te lichten, naast het feit dat u de urnen ook kunt zien.

Indien gewenst vullen wij meteen voor u GRATIS op professionele wijze de aangekochte urn(en) met de as, als u de as van de overledene meebrengt. U kunt de glazen urn(en) dus direct mee nemen naar huis. Wij zorgen voor een degelijke en veilige verpakking tijdens vervoer.

Velen hebben ondertussen al dankbaar gebruik gemaakt van deze fijne service die u geld bespaart en een zorg minder geeft, omdat u nergens anders meer naar toe hoeft te gaan hiervoor.

Kijkt u hier alvast op onze hoofdpagina van waaruit u verder kunt gaan naar de diverse soorten urnen.