Urnen en gedenkobjecten voor huisdieren

Wij bieden een kleine speciale collectie urnen en gedenkobjecten voor uw overleden geliefde huisdier met afbeeldingen naar wens vertaald in glas en in elk hondenras. De gedenk-urnen lenen zich ook uitstekend voor het bewaren van dierbare, tastbare herinneringen zoals een halsband of bedel. Ook uw trouwe viervoeter of anderszins verdient naast een speciaal gedenkplekje in uw hart, natuurlijk ook een mooie urn op een gedenkplek in uw huis of tuin.

Gedenk-urnen voor dierbare herinneringen

 

Uw trouwe viervoeter, voor geruime tijd uw grote vriend, steun en toeverlaat, die onophoudelijk op u wachtte, troost bood in moeilijke tijden en onvoorwaardelijk zijn hart gaf aan u. Hij was er tenslotte altijd als u thuis kwam en toonde zijn grote blijdschap en liefde. Natuurlijk een mooi gedenkobject of urn waardig …..

Als extra lid van het gezin, vervulde ook hij een belangrijke rol in uw leven, waarmee u gevoelsmatig onlosmakelijk mee verbonden blijft door dierbare herinneringen te koesteren en wellicht ook tastbare herinneringen te bewaren.

Vandaar ook onze speciale collectie gedenkobjecten en urnen voor huisdieren, waarbij u met name denkt aan honden, katten en papegaaien, als urn, maar evenzo gedenk-urnen met kleinere opbergreservoirs voor andere herinneringen bijv. een bedel van een halsband, om maar iets te noemen.

Ook voor andere huisdieren kunnen we leuke gedenktekens laten maken door onze glaskunstenaars, die uw wensen zo goed mogelijk trachten te vertalen naar een passend gedenkobject of -urn.

urn voor kat in glas

Urnen in elk dierenras mogelijk

 

Onze glaskunstenaars bieden u de mogelijkheid een mooi persoonlijk glasobject te maken betrekking hebbend op uw situatie, waarbij u zelfs afbeeldingen van elk hondenras kunt laten vertalen in het glas.

Mooi momentopname in gedenk-urn van glas

 

Onze collectie gedenkobjecten en urnen voor dieren omvat met name objecten, die als kleine urn voor een kleiner huisdier toepasbaar zijn, maar ook als gedenk-urn voor uw grotere huisdier. Alle andere persoonlijke wensen alsook grotere urnen zijn in overleg te maken door onze glaskunstenaars.

Tip: Mailt u ons een mooie foto van uw geliefde huisdier, alleen of in een situatie met u samen, die leuke herinneringen oproept. Deze foto kan als leidraad fungeren voor afbeelding in uw gedenkobject of -urn, waarbij u telkens aan dit mooie moment herinnerd wordt, als u dit object ziet staan.

dieren-urnen-honden-katten-vogels