Urnen en gedenkobjecten voor huisdieren

Naaste de ‘gewone’ urnen en gedenkobjecten bieden wij op deze pagina nog enkele andere gedenktekens voor uw overleden geliefde huisdier. De gedenk-urnen voor uw hond of kat lenen zich ook uitstekend voor het bewaren van dierbare, tastbare herinneringen zoals een halsband of bedel.

Ook uw trouwe viervoeter of anderszins verdient naast een speciaal gedenkplekje in uw hart, natuurlijk ook een mooie urn op een gedenkplekje in uw huis of tuin.

Urnen en gedenkobjecten voor dierbare herinneringen

Uw trouwe viervoeter, voor geruime tijd uw grote vriend, steun en toeverlaat, die onophoudelijk op u wachtte, troost bood in zware tijden en onvoorwaardelijk zijn hart gaf aan u.

Hij was er tenslotte altijd als u thuis kwam en toonde zijn grote blijdschap en liefde. Natuurlijk een mooi gedenkobject of urn waardig …..

Als extra lid van het gezin, vervulde ook uw huisdier een belangrijke rol in uw leven, waarmee u gevoelsmatig onlosmakelijk mee verbonden blijft door dierbare herinneringen te koesteren en wellicht ook tastbare herinneringen te bewaren.

Onze collectie gedenkobjecten en urnen is natuurlijk ook erg geschikt voor dieren.

 

 

urn glas voor hond

 

urn voor kat in glas

Urnen met vormgeving ‘Verbondenheid’

Onze collectie bevat merendeels urnen en gedenkobjecten van glas. De gedenktekens die u op deze pagina ziet staan zijn evenzo van glas. Deze zijn volledig handgemaakt door onze Griekse glaskunstenares en gesigneerd ‘Met liefde’ .

Aan beide zijden bevatten deze kunstobjecten soortgelijke prachtige afbeeldingen in glas, die deels transparant zijn. Hierdoor krijgen de glazen urnen nog meer uitstraling in het volle licht.

Ook van deze urnen zijn de buitenranden weer in de vormgeving van ringen die mooi strak aan elkaar aansluiten in ronde of ovale vormgeving. Symbolisch staan deze voor ‘Verbondenheid’ tussen u en uw huisdier. ‘Verbondenheid’ tussen Hemel en aarde, het onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Dieren-urnen in abstracte en figuratieve vormgeving

Naar aanleiding van interieurwensen benoemen we deze categorie ook nog even, want natuurlijk zijn alle urnen in abstract kleurgebruik en vormgeving ook geschikt voor uw overleden huisdier.

Veelal zijn het kleurrijke gedenkobjecten, die de vrolijkheid van weleer van uw geliefde huisdier symboliseren en indien beter bij u passend, bij zullen dragen aan het verwerkingsproces.

Een kleurrijke gedenkboom of levensboom met urn-voet is natuurlijk ook een prachtige wijze van uw huisdier gedenken, die het heerlijk vond om een boswandeling te maken en in een natuurlijke omgeving rond te rennen …

En zo zijn er nog meerdere erg mooie opties te noemen die we u kunnen adviseren.

U kunt dus ook gewoon uw keuze maken voor een dieren-urn uit onze ‘gewone’ collectie urnen.

 

 

glazen urn levensboom