Urnen en gedenkobjecten voor volwassenen

Onze collectie moderne urnen en gedenkobjecten voor volwassenen is veelzijdig en kleurrijk, met ruime keuze uit prachtige, handgemaakte glazen urnen en urn beelden van glas en brons. Bovendien kunnen in bepaalde gevallen individuele wensen vertaald worden in een unieke urn. Een bijzonder gedenkobject met onopvallend asreservoir, passend bij de dierbare overledene én u en uw interieur, dát is tenslotte onze doelstelling.

Grote diversiteit aan urnen

Onze glaskunstenaars bieden elk met hun eigen visie en stijl, te samen, een prachtige veelzijdige collectie urnen en gedenkobjecten, die u nergens anders tegenkomt, uniek in Nederland.

unieke bijzondere mini urnen glas

mini urn beeld brons liefde

Mini urnen met bronzen beeldjes

Ook bieden wij een uitgebreide collectie mini urnen met bronzen relatiesculpturen, symbolisch staand voor ‘het afscheid’, waarbij de tekst alles zeggend is en verwoordt wat u voelt en herkent.

De gedenksculpturen zijn allen voorzien van een klein urnvoetje of zwart natuurstenen voetje met mini reservoir voor een klein gedeelte van asbewaring of van persoonlijke items zoals een ring of kettinkje.

 

Hartelijk welkom op afspraak!

Wij komen u graag tegemoet, indien u in een rustige omgeving een kijkje wilt komen nemen op onze afdeling ‘kunstzinnige gedenkobjecten en urnen’.

Een keuze wilt komen maken of mogelijkheden door wilt spreken aan de hand van uw persoonlijke situatie.

bijzondere mini urn glas verbondenheid

mini urn vlinder glas

Informatie en openingstijden

Voor uitgebreidere informatie over onze gedenkcollectie verwijzen wij u naar de homepage van deze website.

Onze openingstijden staan vermeld op onze ‘Contact’pagina.