Urnen voor thuis

Klik op foto voor informatie

Urnen voor thuis in modern glas

Deze urnen voor thuis in modern glas zijn geschikt voor gehele of grotendeelse asbewaring. Alle urnen zijn erg stijlvol uitgevoerd in een mooie offwhite tint met kleurrijke accenten, maar ook in roodtinten, met een knipoog naar oude culturen zoals de Maya’s. De kleurencomposities zijn prachtig in zowel modern als klassiek interieur. De voetjes zijn uitgevoerd in brons ofwel inox.

Glazen urnen voor in het interieur

De glazen urnen zijn gemaakt in de basiskleur offwhite, die niet transparant is, met in het midden een diagonale lijn verdeeld in kleurenvlakken, die wel enigszins transparant is. Deze kleurenlijn bevat naast de mooie kleuren ook andere insluitsels zoals koperdraad, netwerkjes van metaal en andere stukjes gekleurd glas.

De losse deksels, die na het vullen van de urn erop verlijmd worden, zijn geheel in dezelfde stijl uitgevoerd als de vaas eronder. Het vormt hierdoor een prachtige eenheid. U heeft keuze uit 2 verschillende kleurencomposities, die echter bij elkaar in dezelfde ruimte mooi combineren met elkaar (zie interieurfoto op deze pagina). Naast de urnen van glas bevat onze collectie urnen ook mooie waxinelichthouders in dezelfde bijpassende kleurstelling.

Prachtige kunstwerken, geen ‘echte’ urnen voor thuis

Indien u op zoek bent naar 1 of meerdere gedenkobjecten voor dierbare(n) en liever geen ‘echte’ urn in huis wil plaatsen, zou kunnen kiezen voor deze prachtige kunstwerken, waarbij men geen ‘echte’ urn ziet staan maar gewoon een mooi kunstobject van glas.

Een mooi eerbetoon in glas

De kunstzinnige ‘urnen’ zijn een mooi eerbetoon in uniek glas, waarbij het design bedacht is door een kunstenares die werkzaam is op hoog niveau en wereldwijd faam geniet waaronder steden zoals Parijs, New York, Londen en Berlijn.

Verzending van de urnen naar u thuis is niet mogelijk

Helaas kunnen we deze urnen van glas niet naar u thuis verzenden. Het risico op breuk tijdens het verzendproces achten we te groot. Hiervoor kunt u dus het beste naar Heythuysen komen, waar wij u eveneens graag van dienst zijn met het GRATIS vullen van de urn.

Zoekt u meer kleur in een moderne urn dan u op deze pagina ziet, klikt u dan hier.