Urn en gedenkobject ……., geïntegreerd in het interieur!

Een urn of gedenkobject in het interieur is tegenwoordig steeds vaker een keuze die wordt toegepast.

Het afscheid wordt steeds persoonlijker, waarbij de wensen van de dierbare overledene alsmede van de nabestaanden gerespecteerd worden met keuze uit legio mogelijkheden.
Niet alleen tijdens het afscheid, maar ook nadien…..

De tijden van een sober afscheid veranderen en maken veelvuldiger plaats voor een ‘kleurrijk’ eerbetoon.
De wereld bestaat uit vele ‘kleurrijke’ personen, volop in het leven staand, mensen, die, na het heengaan, het wensen en verdienen, als zodanig herinnerd te worden.

Een donkere sobere urn voelt voor nabestaanden dan ook vaak niet goed en te kort gedaan voor de dierbare die is overleden, maar ook voor zichzelf.

Een prachtig gedenkplekje in de vertrouwde omgeving is natuurlijk de ultieme wijze iemand van nabij te gedenken en voor nabestaanden een mooie optie, indien dit goed voelt, tijdens het verwerkingsproces.

Het kan de nodige ondersteuning bieden in een zog. tussenfase, alvorens men besluit de as te verstrooien of op andere wijze een mooi plekje te geven naar wens van de dierbare overledene.
De een heeft meer tijd nodig dan de ander tenslotte.

Onze collectie ‘kleurrijke’ urnen en gedenkobjecten, in letterlijke alsook figuurlijke zin, is samengesteld om eenieder tegemoet te komen, die een speciaal gedenkplekje in huis wil creëren voor die ene bijzondere persoon.
Maar ook voor zichzelf, zonder dat het als gedenkplekje in het oog springt voor visite.

Op passende wijze geïntegreerd in het interieur qua kleurgebruik, vormgeving en materiaaltoepassing, waarbij wensen centraal staan.