Urnen- en gedenkobjecten … betekenisvol!

Een memorabel jaar, waarin we voor menigeen in een rouwproces, door de opzet van onze nieuwe afdeling ‘ARTE MEMORIA – Moderne urnen en gedenkobjecten’, het beoogde lichtpuntje zijn geweest.

Voor de meesten onder u op korte termijn, maar voor anderen zelfs ook na een rouwproces en zoektocht van jaren, zijn we afgelopen jaar een belangrijk steuntje in de rug geweest.

Naast de bestaande kunstgaleriewinkel ARTE DESIGNO hebben we de creatie van een prachtige grote gedenkkunstwinkel gerealiseerd, die men steeds vaker weet te vinden. Dit heeft natuurlijk veel extra werkzaamheden met zich mee gebracht, waarin vrije tijd slechts spaarzaam was.

Maar wat geeft het voldoening … , is het mooi en eervol werk als je de grote dankbaarheid voelt van mensen … , dat je écht iets voor iemand kan betekenen … en een klein gebaar zo’n groots effect kan bewerkstelligen ….!
Mede natuurlijk ook door de gratis as verwerking, de taak die we eveneens op ons genomen hebben, waar velen dankbaar gebruik van maken.

En we zijn groeiende met deze bijzondere collectie urnen en gedenkobjecten, waaronder een grote afdeling glazen mini urnen met prachtige symboliek.
Ware kunstobjecten met grote meerwaarde voor jezelf, terwijl een ander alleen een kunstobject ziet staan in huis …!

We hopen dus dat we voor het nieuwe jaar voor nog veel meer mensen het lichtpuntje mogen zijn …, waar ze naar op zoek zijn …!

Hartelijk bedankt, lieve mensen, voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar… Dat we iets voor u hebben mogen betekenen …

We wensen u allen voor het komende jaar alle goeds en het allerbeste toe op alle vlakken.

Nogmaals recht uit het hart, ontzettend bedankt!