Urn en gedenkobject in het interieur!

De wereld bestaat uit vele ‘kleurrijke’ personen, volop in het leven staand, mensen, die, na het heengaan, het wensen en verdienen als zodanig herinnerd te worden.

Een donkere sobere urn of gedenkobject in het interieur voelt voor nabestaanden dan ook vaak niet goed en te kort gedaan voor de dierbare die is overleden, maar ook voor zichzelf.

Een prachtig gedenkplekje in de vertrouwde omgeving is natuurlijk de ultieme wijze om iemand van nabij te gedenken en voor nabestaanden een mooie optie, indien dit goed voelt, tijdens het verwerkingsproces.

Het kan de nodige ondersteuning bieden in een zog. tussenfase, alvorens men besluit de as te verstrooien of op andere wijze een mooi plekje te geven naar wens van de dierbare overledene.
De een heeft tenslotte meer tijd nodig voor verwerking dan de ander.

Onze collectie ‘kleurrijke’ urnen en gedenkobjecten is in letterlijke alsook figuurlijke zin samengesteld om eenieder tegemoet te komen, die een speciaal gedenkplekje in huis wil creëren voor die ene bijzondere persoon.
Maar ook voor zichzelf, zonder dat het gedenkplekje in het oog springt voor visite.

Op passende wijze een urn of gedenkobject integreren in het interieur qua kleurgebruik, vormgeving en materiaaltoepassing, waarbij de wensen centraal staan van iemand en de dierbare overledene, kan echt een steuntje in de rug betekenen.

Onze ruime collectie is op de website ingedeeld in grote urnen, kleine urnen en mini urnen, waaruit u een keuze kunt maken, hierbij rekening houdend met de hoeveelheid as die u wenst te bewaren.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van het bekijken van onze collectie gedenkobjecten, wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuzes.