urnen vlinder glas uniek bijzonder

Vlinder urnen van glas, bijzonder en uniek!

De vlinder staat symbolisch voor ‘metamorfose’, in dit geval voor de overgang naar de Andere wereld, het Hiernamaals.

De vlinders zijn bovendien, te samen met vogels, dé boodschappers die ons van tijd tot tijd een mooie, speciale groet brengen van de dierbaren die zijn overgegaan.

Menigeen kan prachtige persoonlijke verhalen vertellen over zijn/haar ervaring op dit gebied, hetgeen natuurlijk erg bijzonder is.

De prachtige unieke vlinder urnen van glas zijn allen ambachtelijk op kunstzinnige en unieke wijze vervaardigd door onze kunstenares en staan zelfs op metalen pootjes. En dus niet op een sokkel, hetgeen eveneens erg speciaal is om te kunnen maken.

Ook staan er vlinders op glazen rotspartijen. Deze zijn weer wat kleiner vormgegeven, maar evenzo prachtig om te zien.

Deze glazen vlinder urnen zijn leverbaar in diverse afmetingen in prachtige kleuren die allen weer uniek zijn qua kleurencomposities.

Door het ambachtelijke handwerk is geen enkele vlinder urn hetzelfde, wat het allemaal zeer exclusief maakt.

Om de bijzondere en unieke vlinder urnen van glas te bekijken klikt u hier.

Indien u op zoek bent naar kleinere vlinders, ook voor u heeft onze glaskunstenares prachtige vlinder urnen ontworpen en naar natuurgetrouwe vlinders gecreëerd.

Deze gedenkobjecten bevatten het kleinere as reservoir voor symbolische as bewaring in een glazen steen, waar de vlinder op bevestigd is.

Elke steen is qua kleur afgestemd op de vlinder die erop staat d.w.z. dat de bepaalde kleur terugkomt in de kleuren van de vlinder. Hierdoor ontstaat een prachtig geheel, dat volkomen in harmonie is met elkaar.

Om deze glazen vlinder urnen te bekijken, klikt u hier.