Moderne urnen vlinders

Klik op foto voor informatie

Moderne glazen urnen met vlinders

Deze moderne glazen urnen met prachtige kleurrijke vlinders zijn uniek, volledig handgemaakt door een van onze glaskunstenaars. De vlinders zijn gesitueerd op een glazen afgeronde steen, die kan fungeren als mini urn en waar symbolisch een beetje as in bewaard kan worden van een dierbare.

Natuurgetrouwe vlinders in abstract en modern design

Alle vlinders zijn qua ontwerp en kleurencomposities gebaseerd op de vlinders die op deze aarde rondvliegen. Volledig natuurgetrouw uitgevoerd, maar wel in abstracte en moderne vormgeving.

Eerst de urn vullen, daarna vlinder plaatsen

Het design is erop gericht om eerst de urn te vullen met het beetje as wat men wil bewaren en daarna de vlinder op de glazen urn steen te plaatsen dwz er vast op te verlijmen zodat deze er niet vanaf kan schuiven.

De glazen steen die als mini urn kan fungeren is in dezelfde kleur gemaakt als de vlinder, zodat het geheel toch rustig oogt ondanks het meerdere kleurgebruik.

De vlinder als Hemelse boodschapper

De vlinder wordt door menigeen gezien als Hemelse boodschapper, die in bepaalde gevallen een groet komt brengen van een dierbare, die overleden is. Mooie verhalen zijn bekend van een vlinder die bij je komt zitten bijv. op je arm en je wil troosten in tijden dat je het even moeilijk hebt in deze wereld.  Voor menigeen is het voelbaar dat een dierbare op dat moment even heel dichtbij is en geeft het troost en kracht om weer door te gaan.

Verzending van deze glazen vlinder urnen is optioneel

Heeft u interesse in een van deze prachtige urnen met vlinders, maar bent u niet in de gelegenheid te komen, dan is verzending eventueel een optie. U gelieve wel rekening te houden met aangetekende verzendkosten en het feit dat u zelf thuis de vlinder nog op de steen moet verlijmen na het vullen van de urn.

Andere moderne vlinder urnen van glas

Onze ruime collectie bevat nog andere moderne urnen met vlinders van dezelfde kunstenares. Deze zijn veelal wat groter en staan op metalen pootjes. Ook deze vlinders moeten nog definitief verlijmd worden op de pootjes, nadat de kleine urn die zich in het lijfje van de vlinder bevindt, is gevuld met as.

Deze grotere vlinders kunnen we helaas niet verzenden, vanwege te veel breukrisico tijdens verzending. Hiervoor zou u naar Heythuysen kunnen komen, waar wij de urn GRATIS voor u vullen en u de vlinder urn direct mee kunt nemen naar huis.

Klikt u hier om deze grotere vlinder urnen te bekijken.