ARTE DESIGNO MEMORIA winnaar Benelux Award 2023

Winnaar Benelux Enterprise Award 2023

ARTE MEMORIA maakt met de bijzondere afdeling ‘urnen en gedenkobjecten’ onderdeel uit van kunstgalerie ARTE DESIGNO House of InteriorDesign.

Ongelooflijk trots dat we met onze onconventionele werkwijze en kwaliteitsniveau op alle vlakken zo gewaardeerd zijn, zonder dat we überhaupt deel hebben genomen aan de ‘competitie’, hetgeen het nog meer bijzonder maakt.

Een team van 150 specialisten op allerlei vlak hebben als jury onze galeriewinkel benoemd tot ‘Moderne kunstgalerie van hedendaagse kunst van het jaar 2023 in Nederland’, een prachtige eretitel als winnaar van de Benelux Enterprise Award.

De nominatie van EU Business News is gebaseerd op hoge kwaliteitsniveaus van bedrijven van websites tot servicegerichtheid, gevarieerdheid van aanbod, recensies van klanten, social media gebruik enz.

Wij bedanken het nominatie-team van EU Business News voor dit bijzondere en grote eerbewijs voor onze inzet, waarbij we inmiddels ruim 14 jaren met hart en ziel hebben gewerkt om een bijzonder plekje in deze wereld te creëren.

Omdat ARTE MEMORIA al 8 jaar wezenlijk onderdeel is van ARTE DESIGNO deelt ook deze speciale gedenkafdeling mee in de eervolle bijzondere bekroning op ons werk.

De Benelux Enterprise Award is voor ons als winnaar de onverwachte beloning dat het gelukt is en ons hart een klein sprongetje maakt ..!

We hopen het pad nog wat jaren te mogen vervolgen en heten u graag welkom op ons stekje Dorpstraat 98a te Heythuysen.

Voor een kijkje in onze galeriewinkel met gedenkafdeling kunt u hier klikken om naar desbetreffende pagina te gaan.

Wilt u het aanbod bekijken van onze ‘gewone’ galerie afdeling, klikt u dan hier om naar onze kunst zinnige ARTE DESIGNO website te gaan.