bijzondere glazen vogel urnen

Bijzondere glazen vogel urnen

Deze zijn volledig met de hand gemaakt door onze glaskunstenares uit Polen, in samenwerking met haar man die als metaalkunstenaar en kunstschilder de metalen sokkels voor zijn rekening heeft genomen.

Het gehuwde stel maakt gezamenlijk met liefde en bezieling de mooiste kunstwerken die als moderne gedenkobjecten oftewel bijzondere abstracte glazen urnen in elk soort interieur geplaatst kunnen worden, zonder dat men een echte urn ziet staan.

De kunstzinnige, bijzondere glazen vogel urnen zijn gemaakt in diverse kleursamenstellingen alsook met diverse sokkels. Ze bevatten allemaal slechts een klein reservoir in de sokkel, waar op symbolische wijze een beetje as of een andere tastbare herinnering aan een dierbare overledene in bewaard kan worden.

De symboliek van de bijzondere vogel urnen in glas staat voor ‘Vrijheid’. Iedereen kent natuurlijk de uitdrukking ‘Zo vrij als een vogel (in de lucht) …’ De vrijheid kan ook voor opluchting staan na een zichtbare aardse strijd in het leven door ziekte of ander leed, na overgang naar de Andere wereld.

Voor meer informatie en de vogelurnen die in onze actuele collectie voorradig zijn, kunt u hier kijken en hier, alsook op deze pagina