moderne urnen glas bloem licht

Moderne urnen met bloem

Bovendien hebben de moderne urnen met bloem deels nog een speciale extra bewerking gekregen door een meesterslijper, waardoor ze erg strak en stijlvol ogen.

Hierdoor zijn ze geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern.

Ze bevatten druppels onderin het mond geblazen glas die op kunstzinnige wijze zijn aangebracht door de gedreven glaskunstenaars.

De druppels staan voor ‘het gemis, het afscheid’ van de dierbare.

De vaas urnen kunnen worden voorzien van een as ledverlichtingsplateau, waarin symbolisch een beetje as kan worden bewaard.

Het ledlicht stroomt door het glas naar boven toe en voegt hierdoor een extra dimensie toe aan de uitstraling van de glazen urn.

Met name ’s avonds als het donker is blijven de kunstzinnige urnen hun kleuren behouden, die als een energiestroom een zweem van kleurrijk licht projecteren op een lichte achterwand, als ware het een liefdevolle groet vanuit een andere dimensie.

Denkt u hierbij ook aan de spreekwoordelijke symboliek ‘in het licht staan’ wat letterlijk hier vertaald wordt en goed voelt bij eenieder die het lichtschouwspel gade slaat.

U heeft keuze uit diverse prachtige moderne urnen in meerdere kleurencomposities, waarbij wij voor u bij aankoop GRATIS de mini urn vullen van het as ledverlichtingsplateau, als u ons persoonlijk een bezoek brengt. U kunt deze dan direct mee nemen naar huis.

U kunt zelf natuurlijk beslissen of u een mooie zijden bloem in de vaas wil plaatsen of dat een echte bloem uw voorkeur heeft. Het hoogwaardig hand gemaakt mond geblazen glas laat zich eventueel reinigen met water en schoonmaakazijn ofwel een zacht reinigingsmiddel zonder chemicaliën.

Om de bijzondere collectie urnen met bloem te bekijken kunt u hier klikken voor de eerste collectie en hier om naar de volgende collectie te gaan.