moderne urnen glas bloem licht

Moderne urnen met bloem

Bovendien hebben de moderne glaskunstwerken deels nog een speciale extra bewerking gekregen door een meesterslijper, waardoor ze erg strak en stijlvol ogen. Hierdoor zijn ze geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern.

De gedenkobjecten kunnen worden voorzien van een as-ledverlichtingsplateau, waarin symbolisch een beetje as kan worden bewaard.

Het ledlicht stroomt door het glas naar boven toe en voegt hierdoor een extra dimensie toe aan de uitstraling van de glazen ‘urn’. Met name ’s avonds blijven de kunstzinnige urnen hun kleuren behouden, die als een energiestroom een zweem van kleurrijk licht projecteren op een lichte achterwand, als ware het een liefdevolle groet vanuit een andere dimensie.

Denkt u hierbij aan de spreekwoordelijke symboliek ‘in het licht staan’ wat letterlijk hier vertaald wordt en goed voelt bij eenieder die het lichtschouwspel gade slaat.

U heeft keuze uit diverse prachtige moderne urnen in meerdere kleurencomposities, waarbij wij voor u GRATIS bij aankoop de mini urn vullen van het ledverlichtingsplateau, als u ons persoonlijk een bezoek brengt. U kunt deze dan direct mee nemen naar huis.