Urnen met bloem of boom

Klik op foto voor informatie

Urnen met bloem of boom

Deze urnen met bloem of boom in hoogwaardig kristalglas zijn een bijzonder mooi eerbetoon aan een dierbare die erg van de natuur hield. De natuur, met in het bijzonder bloemen en bomen.

De gedenkobjecten van glas in de vormgeving van een boom of de aarde zijn prachtig alsook krachtig qua symboliek en kunnen worden voorzien van een kleine asbestemming.

Dat is onder andere mogelijk door een klein asbuisje achter aan het gedenksculptuur te bevestigen waar een beetje as in bewaard kan worden.

Gedenk urnen met symboliek ‘in het licht staan’

Een andere optie is om een as-ledverlichtingsplateau onder de gedenksculpturen te plaatsen, waardoor de kunstzinnige gedenkobjecten symbolisch ook letterlijk ‘in het licht’ komen te staan.

Een prachtige vertaling en ode aan een geliefde, die is heen gegaan.

Deze mogelijkheid van modern gedenken biedt een klein as reservoir onder in het ledverlichtingsplateau, waar symbolisch een beetje as kan worden bewaard.

Traditioneel handwerk en kundig vakwerk in glaskunst

Alle glasobjecten zijn door gedreven glaskunstenaars gemaakt, die hun sporen inmiddels hebben verdiend door jarenlange ervaring in het maken van de meest prachtige glaskunstwerken.

Op traditionele wijze maken meesterglasblazers in samenwerking met meesterslijpers kundig vakwerk, wat eigentijds alsook tijdloos en stijlvol is.

Geen echte urnen, maar gedenkwaardige, gepersonaliseerde kunstwerken met o.a. bloem

Al onze kunstzinnige gedenkobjecten zijn geen echte urnen, maar wel gedenkwaardige kunstwerken die op bijzondere wijze een eer betonen aan een geliefde, die is overleden.

Gedenkobjecten die in huis kunnen worden geplaatst zonder dat ze opvallen als een ‘urn’. Gepersonaliseerde kunstobjecten die juist een mooie opvallende plek verdienen in de huiselijke ambiance.

Kunstwerken die op magische, natuurlijke wijze dagelijks een steuntje in de rug bieden. Gewoon, omdat ze goed voelen. Gewoon, omdat ze speciaal zijn, zonder ongewoon te zijn.

Voor andere urnen met bloem

U kunt hier ook nog andere kunstzinnige ‘urnen’ met bloem bekijken die prachtig en stijlvol zijn.