Prachtige glazen urnen

Klik op foto voor informatie

Prachtige unieke mini urnen van glas

Deze prachtige unieke glazen mini urnen zijn bedoeld voor symbolisch een beetje as te bewaren.

Betreffende o.a. ‘Verbondenheid’ zijn dit fraai vorm gegeven gedenkobjecten bestaande uit handgemaakt zwaar fusing glas.

De sokkels bestaan uit glas of metaal. Deze bevatten kleine reservoirs waarin de as bewaard kan worden.

Symboliek ‘Verbondenheid, geborgenheid en vrijheid’

Qua symboliek staan de gedenk-urnen voor ‘Verbondenheid, geborgenheid en vrijheid’ , elk op geheel eigen wijze sprekend door de doordachte vormgeving.

‘Verbondenheid’ spreekt uit twee glasgedeeltes die op imponerende wijze een mooie eenheid vormen op een gladde glazen sokkel.

‘Geborgenheid’ staat voor de asparel  die onder op de voet tussen de glasgedeeltes in ‘veilig en geborgen’ ligt. De grillige wanden van de binnenzijden van de glasgedeeltes staan symbool voor de grilligheid van het aardse bestaan, de buitenzijde die glad is voor het Hemelse na-aardse vredige bestaan.

‘Vrijheid’ is duidelijk herkenbaar uit de vormgeving van de ‘Vleugel’ of een abstracte ‘Vogel’, sierlijk en luchtig op de sokkel, waarin het asreservoir zich bevindt. Denkend hierbij aan een adelaar die zijn weg zwevend vervolgd op de golven van de lucht, licht zwierend en vredevol, … hierbij staand voor de hervonden zielerust en wedergeboorte in een niet-aardse wereld’

Mini urnen in mooie stijlvolle kleuren

Kleuren zijn mooi en stijlvol gecombineerd met elkaar. De urnen zijn unieke glaskunstwerken, die prachtig in het interieur integreren, zonder dat u een urn ziet staan.

Een mooi gedenkteken voor een geliefde …, een bijzonder gedenkobject!

Geen verzending mogelijk

Deze gedenkobjecten verzenden we niet, omdat we het risico op breuk te groot achten. Hiervoor dient u naar Heythuysen te reizen.