Prachtige glazen urnen

Klik op foto voor informatie

Prachtige mini urnen van glas

Deze prachtige unieke glazen mini urnen zijn bedoeld voor symbolisch een beetje as te bewaren.

Het zijn stuk voor stuk fraai vorm gegeven gedenkobjecten bestaande uit handgemaakt, zwaar fusing glas.

De sokkels bestaan uit glas of metaal. Deze bevatten kleine reservoirs waarin de as bewaard kan worden.

Urnen met symboliek ‘Verbondenheid, geborgenheid en vrijheid’

Qua symboliek staan de gedenk-urnen voor ‘Verbondenheid, geborgenheid en vrijheid’, elk op geheel eigen wijze sprekend door de doordachte vormgeving.

‘Verbondenheid’ spreekt uit twee glasgedeeltes die op imponerende wijze een mooie eenheid vormen op een gladde glazen sokkel.

‘Geborgenheid’ staat voor de glazen as parel die onder op de voet tussen de glasgedeeltes in ‘veilig en geborgen’ ligt. De grillige wanden van de binnenzijden van de glasgedeeltes staan symbool voor de grilligheid van het aardse bestaan, de buitenzijde die glad is voor het Hemelse na-aardse vredige bestaan.

‘Vrijheid’ is duidelijk herkenbaar uit de vormgeving van de vleugel of een abstracte vogel, sierlijk en luchtig hoog op de sokkel gemonteerd, staand voor het vrije Hemelse bestaan.

Denk hierbij aan een arend die relaxt door de lucht zweeft, volledig vrij en vredig zijn weg vervolgend en zich gewichtloos laat leiden door de luchtstroom … Het ultieme gevoel van vrijheid belevend …, hierbij staand voor ‘de hervonden zielenrust en wedergeboorte in een niet-aardse wereld’.

Mini urnen in prachtige stijlvolle kleuren glas

Kleuren van de mini urnen zijn prachtig en stijlvol gecombineerd met elkaar. De gedenkobjecten zijn unieke glaskunstwerken, die prachtig in het interieur integreren, zonder dat u een ‘echte’ urn ziet staan.

Een prachtig gedenkteken voor een geliefde …, een bijzonder gedenkobject voor een dierbare!

Het kleine as reservoir bevindt zich onder in de metalen sokkel, waar een uitschuifbaar blokje met een kleine ruimte kan fungeren als mini urn.

Geen verzending van deze gedenkobjecten

Deze gedenkobjecten verzenden we niet, omdat we het risico op breuk te groot achten. Hiervoor dient u naar Heythuysen te reizen.

Andere soortgelijke glazen mini urnen

Indien u nog vergelijkbare mini urnen van glas wilt bekijken, gaat u dan opnieuw naar de pagina mini urnen, van waaruit u weer naar de andere pagina’s kunt gaan.