Speciale urnen van glas

Klik op foto voor informatie

Speciale unieke glazen urnen in prachtige vormgeving

Deze speciale urnen van glas zijn handgemaakte mini urnen van een van onze glaskunstenaars uit Polen. Het zijn unieke urnen, geheel van glas, bestaande uit twee gedeeltes dik glas met tussenruimte.
De vormgeving van de prachtige urnen staat symbolisch voor ‘Geborgenheid’. Het middengedeelte bevat een ‘parel’, waarin onzichtbaar een beetje as bewaard kan worden.

‘Parels’ van glazen urnen, voor iemand zeer speciaal …

De ‘parel’ met asreservoir ligt tussen de beide glasgedeeltes in. Deze zijn grillig aan de binnenzijde, vergelijkbaar met rotswanden, die symbolisch staan voor de grilligheid van het bestaan, het leven. De buitenzijde is echter glad en enigszins naar binnen gebogen, waardoor ‘Geborgenheid’ ontstaat.

Urnen met symboliek ‘Geborgenheid’

De ‘parel’ ligt rustig onderin, geheel omsloten en ‘geborgen, veilig en vredig’. Deze staat evenzo symbolisch voor ‘de dierbare’ in dit geval, het prachtmens, die een ‘parel’ was tijdens het bestaan hier op aarde, met een goed, warm hart vol mededogen.

Een prachtig eerbetoon aan een dierbare

De andere liggende versie is een prachtige schelpvorm, met een soortgelijke symboliek. Met een van deze zeer bijzondere urnen ‘eert’ u de dierbare op prachtige abstracte wijze, die wel heel speciaal is.

Op een prachtige plek in huis vol licht, zal het kleurrijke gedenkobject ‘stralen’ en zal het beslist goed voelen …

Geen verzending mogelijk

Deze speciale urnen verzenden we niet. Het risico op breuk tijdens het verzendproces achten we te groot. Deze kunt u in de galerie- en gedenkwinkel komen bekijken in Heythuysen.