Exclusieve moderne urnen van metaal

Klik op foto voor informatie

Exclusieve metalen urnen voor buiten en binnen

Deze exclusieve urnen van metaal voor buiten en binnen, in de vorm van tulp en roos, bevatten een bloemknop voor gehele as bewaring .

De bijzondere urnen zijn slechts eenmalige unieke edities in een prachtige uitvoering, waarbij vele handelingen noodzakelijk waren om deze kwaliteit en kleurschakeringen te bewerkstelligen.

Deze zijn in een unieke aangelegenheid bij elkaar aangebracht door een fabrikant in het oosten, die faam geniet door de prachtige duurzame autolakken van het gerenommeerde automerk Mercedes.

Bijzondere kleureffecten in unieke gedenkobjecten

Elke kleur die is aangebracht op de metalen urn reageert weer op eigen wijze in een bepaalde lichtinval. Door reflecties van dit licht verschijnen optisch op subtiele wijze de meest prachtige kleuren, waaraan je niet voorbij kunt gaan.

Enigszins vergelijk hiermee zijn regenboogkleuren, die als extra dimensie door het fijn geborsteld uiterlijk van de urnen, op een soort van holografische wijze de omgeving in zich opnemen en weer loslaten als je langs loopt.

Modern Dutch design voorzien van certificaat

De moderne kunstwerken voor as, die geheel ambachtelijk vervaardigd zijn in Nederland, zijn allen voorzien van nummerplaatje en worden geleverd met bijbehorend nummercertificaat.

Grote urnen voor algehele asbewaring

De grote moderne urnen bevatten een bloemknop waar zo’n 3,5  liter as in bewaard kan worden, wat in de meeste gevallen betekent dat er alle as van een volwassen persoon in verwerkt kan worden.

De exclusieve gedenkobjecten kunnen buiten of binnen worden geplaatst op een zuil naar keuze.

Urn vullen als gratis service

U kunt ervoor kiezen de urn als gratis service door ons te laten vullen, maar uw eigen uitvaartondernemer kan u natuurlijk ook van dienst zijn.