Urnen van Corte staal

Klik op foto voor informatie

Urnen van Corte staal voor buiten

Deze urnen van Corte staal voor buiten in de vormgeving van een abstracte tulp en roos zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal.

De urnen in warme kleurstelling hebben een zog. roestbad gekregen over het staal, wat door de tijd heen door weersinvloeden alleen maar mooier gaat worden. Het roestbad vormt een soort van huid op het hoogwaardige Corte staal en tast de onderlaag beslist niet aan gedurende de tijd.

De hoge kunstobjecten kunnen op bijpassende zuilen vastgezet worden middels een, aan bovenzijde van de zuil, afgedekt systeem, waardoor het optisch strak oogt.

De urnen in abstracte tulp en roos vormen zijn evenzo verkrijgbaar in andere kleuren, door een afwerking met hoogwaardige poedercoating op het roestvrije staal. De finishing met poedercoating zorgt voor een extra luxueuze uitstraling.

Corte stalen urnen voor volledige as bewaring, ook als duo urn

Deze grote Corte stalen urnen voor buiten zijn geschikt voor volledige as bewaring.

Voor de prachtige exclusieve metalen urnen in de vorm van een roos en tulp zijn bovendien bijpassende zuilen leverbaar met opbergmogelijkheid voor een tweede urn.

Hierdoor ontstaat een mooie optie en grote duo urn om beide ouders te verenigen in één prachtig gedenkobject in uw tuin of elders op een mooie gedenkplek buiten. Maar ook binnenshuis in een grote ruimte staat het gedenkobject erg mooi.

Urn met zuil voor buiten

U kunt een urn kiezen uit deze gedenkcollectie die u los plaatst, maar natuurlijk ook compleet op een zuil.

Alle zuilen zijn in combinatie met de tulp of roos voorzien van een bevestigingssysteem, waardoor de bloem vast komt staan op de zuil. Zie hiervoor desbetreffende foto in de galerij hierboven.

Hierdoor zijn de urnen ook geschikt voor buiten.

Ook kleine metalen urnen voor gedeeltelijke as bewaring

Voor diegene die deels de as willen bewaren, zijn er ook kleine Corte stalen urnen in roestige optiek verkrijgbaar in de vormen van de tulp en roos.

Ook zijn er vlinder urnen in roestvrij staal verkrijgbaar.

Al deze metalen urnen zijn geschikt voor buiten en binnen.

Verzending van Corte stalen urnen is eventueel mogelijk

Verzending van deze Corte stalen urnen voor buiten zou eventueel een optie zijn. Informeert u even naar de mogelijkheden wat dat betreft.

Andere urnen in roestvrij staal

Wilt u onze andere urnen bekijken in roos en tulp vorm voor buiten, gaat u dan naar deze pagina toe.