Exclusieve stalen urnen voor buiten

Klik op foto voor informatie

Exclusieve urnen van staal voor buiten

Deze exclusieve urnen van metaal voor buiten en binnen, in de vorm van tulp en roos, bevatten een bloemknop voor gehele as bewaring.

Tulp en roos urnen, symbolisch voor ‘Liefde, schoonheid en levensgeluk’

De tulp en roos urnen in abstracte vormgeving staan symbolisch voor ‘Liefde, schoonheid en levensgeluk’. Van oudsher zijn deze bloemen erg geliefd om ‘Verklarende liefde’ zoals bij een verloving en ‘Ware liefde’ zoals een huwelijk symbolisch kracht bij te zetten.

Afscheid van een dierbare en dan met name de levenspartner kan door de as bewaring in een prachtige urn zoals de tulp of roos ondersteund worden door wederom de ‘Ware liefde’ eer te betonen.

Bijzondere, exclusieve en unieke stalen urnen

De bijzondere exclusieve stalen urnen zijn slechts eenmalige unieke edities in een prachtige uitvoering, waarbij vele handelingen noodzakelijk waren om deze kwaliteit en kleurschakeringen te bewerkstelligen.

Deze zijn in een unieke aangelegenheid bij elkaar aangebracht door een fabrikant in het oosten, die faam geniet door de prachtige duurzame autolakken van het gerenommeerde automerk Mercedes.

Bijzondere kleureffecten in exclusieve urnen

Elke kleur die is aangebracht op de metalen urn reageert weer op eigen wijze in een bepaalde lichtinval. Door reflecties van dit licht en met name zonlicht verschijnen optisch op subtiele wijze de meest prachtige kleuren, waaraan je niet voorbij kunt gaan.

Enigszins vergelijk hiermee zijn regenboogkleuren, die als extra dimensie door het fijn geborsteld uiterlijk van de urnen, op een soort van holografische wijze de omgeving in zich opnemen en weer loslaten als je langs loopt.

Modern Dutch design voorzien van certificaat

De moderne kunstwerken voor as, die geheel ambachtelijk vervaardigd zijn in Nederland, zijn allen voorzien van nummerplaatje en worden geleverd met bijbehorend nummercertificaat.

Kleurrijke urnen van staal voor huis en tuin

De kleurrijke urnen van metaal in de vormgeving van een tulp of roos in prachtige rood-witte tint zijn evenzo unieke kunstherinneringen voor algehele asbewaring in eigen huis of tuin. De urnen zijn gemaakt van een hoogwaardige roestvrij staalsoort met poedercoating die weersinvloeden kan doorstaan. Alle metalen urnen worden geleverd met een certificaat en zijn voorzien van een rvs plaatje met certificaatnummer.

Grote urnen voor algehele asbewaring

De grote moderne urnen bevatten een bloemknop waar zo’n 3,5  liter as in bewaard kan worden, wat in de meeste gevallen betekent dat er alle as van een volwassen persoon in verwerkt kan worden.

De exclusieve gedenkobjecten kunnen buiten of binnen worden geplaatst op een zuil naar keuze.

Urn vullen als gratis service

U kunt ervoor kiezen de urn als gratis service door ons te laten vullen, maar uw eigen uitvaartondernemer kan u natuurlijk ook van dienst zijn indien u dat wenst.

Tulp en roos urnen in andere kleuren

Voor het bekijken van tulp en roos urnen in andere kleuren kunt u naar de pagina grote urnen gaan en van daaruit weer uw keuze maken door op de foto’s te klikken.