Exclusieve urnen van glas

Klik op foto voor informatie

Exclusieve glazen urnen in prachtige warme kleuren

Deze exclusieve urnen van glas in mooie warme kleuren met brons tint zijn ambachtelijk gemaakt door onze Griekse glaskunstenares en geschikt voor grotendeelse asbewaring.

Ze zijn geschikt voor zowel het klassieke alsook het moderne interieur.

Stijlvolle as herinneringen, geen ‘echte’ urnen

De glaskunstwerken zijn geen ‘echte’ urnen, maar speciaal gemaakt voor in huis te plaatsen zonder dat men een ‘echte’ urn ziet staan. Het zijn stijlvolle as herinneringen voor in het interieur om een overleden dierbare een prachtige gedenkplek te geven. Een mooi eerbetoon dicht bij u zelf, waar u woont en elke dag even stil kunt staan bij mooie herinneringen uit het verleden, uit de tijd die u samen deelden.

Unieke vormgeving met symboliek ‘Saamhorigheid’

De urnen bestaan uit 2 buitenringen die samen een mooie eenheid vormen, symbolisch voor ‘Saamhorigheid’ vertaald kunnen worden.

Het hart van beide ringvormen bevat het reservoir waar de as in bewaard kan worden. Dit reservoir komt wat bollend naar voren en naar achteren toe. Het kan worden gedicht met een losse, te verlijmen deksel, die in zijn geheel over de vaas heen sluit.

Verzending van deze grote glazen urnen is niet mogelijk.

Helaas kunnen we deze grote urnen van glas niet per post verzenden. Het risico op glasbreuk tijdens het verzendproces achten we te groot. Hiervoor kunt u het beste naar ons toe komen. Indien u wenst vullen wij de aangekochte urn GRATIS voor u ter plekke, waarna u deze direct mee kunt nemen naar huis.

U gelieve dan wel een afspraak vooraf te maken, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen.

Andere exclusieve urnen van glas

Wilt u nog andere grote exclusieve urnen van glas bekijken, in prachtige kleuren, klikt u dan hier