Mooie herinneringen voor as

Klik op foto voor informatie

Mooie as herinneringen in de vorm van tulp en roos

Mooie liefdevolle herinneringen aan dierbaren verdienen ook mooie as herinneringen voor diezelfde dierbaren. De prachtige ontwerpen van staal in de vorm van een abstracte tulp en roos spreken voor ‘Liefde, schoonheid, tederheid, genegenheid, vreugde en geluk’.

Kortom, alles wat men samen deelden in het aardse leven, samengebracht in de eeuwige schoonheid van deze bloemvormen, die symbolisch staan voor al deze facetten van liefde.

Grote stalen urnen in abstract design

De grote stalen urnen in abstract design in zachte kleuren ogen erg stijlvol in het interieur, maar kunnen eventueel ook op een beschutte plek buiten worden geplaatst.

Er zijn bijpassende rvs sokkels leverbaar in twee verschillende afmetingen en sokkels met etage die de mogelijkheid bieden voor latere bijplaatsing van tweede urn in de sokkel. Een mooie bijkomstigheid als men beide ouders samen wilt voegen in hetzelfde gedenkobject.

Hoogwaardige kwaliteit staal in poedercoat

De urnen zijn uitgevoerd in een zeer hoogwaardige kwaliteit staal met poedercoat finishing in prachtige kleuren, die zeer selectief zijn uitgekozen. Hierdoor kunnen de as herinneringen het gehele jaar door aan de weersinvloeden worden blootgesteld, zonder dat er roestvorming optreedt.

De rvs urnen kunnen aan onderzijde van de bloemknop worden gevuld en weer gedicht met een rvs plaatje wat geschroefd wordt. Het plaatje bevat eveneens het certificaatnummer wat ook op het bijgeleverde certificaat genoteerd staat.

De urn kan ook worden vastgeschroefd op een sokkel, hetgeen zeker aan te bevelen is bij plaatsing buiten.

Verzending van deze as herinneringen is mogelijk

Wilt u zo’n prachtige as herinnering naar uw adres verzonden hebben, dan is dat mogelijk. U gelieve wel rekening te housen met verzendkosten.

Komt u naar Heythuysen toe, dan kunt u gebruik maken van de GRATIS service de aangekochte urn door ons te laten vullen. U kunt deze na het vullen direct mee nemen naar huis.

Herinneringen voor as in andere kleuren

Zoekt u een herinnering in as in andere kleurstelling, maar wel in de vorm van de tulp of roos, klikt u dan hier.