Gedenktekens van metaal

Klik op foto voor informatie

Bijzondere gedenktekens van metaal

Deze gedenktekens van metaal, in de vorm van abstracte beelden, zijn ook geschikt voor buiten. De kunstzinnige gedenkobjecten, gemaakt van hoogwaardige materialen in roestvrij staal en cortenstaal, vereisen gezien de vormgeving wel een speciale plek in tuin of plantsoen, maar ook bijv. op het (dak)terras of groter balkon.

Metalen gedenkteken of gedenk urn, u bepaalt

De meeste metalen gedenktekens zijn ook geschikt te maken als urn. Bij het ene gedenkobject kan het reservoir groot te maken zijn, voor alle as te kunnen bewaren. Terwijl een andere vormgeving van een gedenkteken slechts toegepast kan worden voor symbolisch een beetje asbewaring

Gedenkobject met mooie symboliek ‘Verbondenheid’

Elk metalen gedenkobject heeft een mooie symboliek, op abstracte wijze vastgelegd. Een bepaald thema heeft overduidelijk met ‘Verbondenheid’ te maken.

Maar ook ‘Afscheid, vertrek, reis, bestemming’ ziet u terug in bepaald design zoals de scholende vogels op statief.

‘Liefde, schoonheid, genegenheid en vreugde’ komt symbolisch terug in het exclusieve design van de metalen tulp en roos urnen. Beide vormen zijn van oudsher erg geliefd in de echte natuurlijke bloemvormen. Deze gedenktekens van metaal hebben een as reservoir van zo’n 3,5 liter en kunnen in de meeste gevallen alle as bewaren van een volwassene.

Gewone verzending van deze gedenktekens van metaal is niet mogelijk

Verzending via de post of een reguliere transportdienst is helaas niet mogelijk! Het risico op beschadigingen achten we hiervoor te groot. Transportkosten via speciale koeriersdiensten zijn verhoudingsgewijs veel te kostbaar.

Deze kunstobjecten kunt u dan ook het beste in Heythuysen komen bekijken.

Andere metalen gedenktekens

Wilt u ook nog andere bijzondere metalen gedenk urnen bekijken, gaat u dan naar onze pagina gedenktekens aan de wand en onze pagina gedenktekens met vogels. Daar vindt u moderne kunstwerken waar evenzo een kleine asbestemming achter geplaatst kan worden voor een nieuwe dimensie in hedendaags gedenken.