Metalen urnen voor buiten

Klik op foto voor informatie

Prachtige urnen van metaal voor buiten

Deze prachtige metalen urnen voor buiten zijn gemaakt van roestvrij staal en hoogwaardig cortenstaal. De urnen zijn deels fijn geborsteld, waardoor het licht optimaal kan spelen met de gedenkobjecten en deze in het zonlicht staan ‘stralen’.

De hoge kunstobjecten op smalle zuilen kunnen vastgezet worden middels een, aan bovenzijde van de voet, afgedekt systeem, waardoor het optisch strak oogt.

De urnen in abstracte bloemvormen zijn evenzo verkrijgbaar in o.a. rood en paarse tint, maar ook in zwart en witte poedercoating, voor een extra luxueuze uitstraling. Verder zijn er ook nog uitvoeringen in cortenstaal in bruine ‘roestige’ optiek.

Urnen voor volledige asbewaring, ook als duo urn

Deze grote urnen voor buiten, maar ook eventueel binnen plaatsing, zijn geschikt voor volledige asbewaring.

Voor de prachtige exclusieve metalen urnen in de vorm van een roos en tulp zijn bovendien bijpassende zuilen leverbaar met opbergmogelijkheid voor een tweede urn.

Hierdoor ontstaat een mooie optie en grote duo urn om beide ouders te verenigen in één prachtig gedenkobject in uw tuin of elders op een mooie gedenkplek buiten. Maar ook binnenshuis in een grote ruimte staat het gedenkobject erg mooi.

Urn met zuil voor buiten

U kunt een urn kiezen uit deze gedenkcollectie die u los plaatst, maar natuurlijk ook compleet op een zuil.

Alle zuilen zijn in combinatie met de bloemen voorzien van een bevestigingssysteem, waardoor de bloem vast komt staan op de zuil. Zie hiervoor desbetreffende foto in de galerij hierboven.

Hierdoor zijn de urnen ook geschikt voor buiten.

Kleine urnen voor gedeeltelijke as bewaring

Voor diegene die deels de as willen bewaren, zijn er ook kleine urnen verkrijgbaar in de vormen van de tulp en roos, alsmede in andere vormen zoals een abstracte druppelvorm en pyramidevorm.

Ook zijn er vlinder urnen in roestvrij staal verkrijgbaar en zelfs een prachtige urn in de vorm van een gitaar.

Al deze metalen urnen zijn geschikt voor buiten en binnen.

Persoonlijke gravures

Persoonlijke gravures in de urnen zijn bovendien op aanvraag ook mogelijk.

Verzending via ons is eventueel mogelijk

Verzending van deze urnen voor buiten zou eventueel een optie zijn. Informeert u even naar de mogelijkheden.