Mooie glazen urnen

Klik op foto voor informatie

Mooie urnen van glas voor de natuurliefhebber

Deze mooie glazen urnen, veelal relaterend aan de natuur, zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar, voor gedeeltelijke of volledige as bewaring.

Kleuren van de handgemaakte urnen zijn afgestemd op de natuur en prachtig voor de natuurliefhebber. Zo ook de vormgeving met de boom.

Daarnaast zijn bepaalde kleuren van de urnen erg rustig in een witte basiskleur, met een kleurrijke middenlijn, waarvan het glas deels wat transparanter is.

Glazen urnen met symboliek ‘Verbondenheid’

De ronde glazen urnen bestaan uit 2 ringvormen die samen, tegen elkaar, aan de buitenzijde een eenheid vormen, symbolisch staand voor ‘Verbondenheid’.

Het as gedeelte in het midden tussen de ringvormen bolt wat naar voren en achter toe.

Alle glazen urnen zijn op mooie, stijlvolle wijze voorzien van een voet in brons of inox.

Urn vazen van mooi glas voor groot gedeelte van as of voor alle as

De urn vazen in mooi glas zijn merendeels geschikt voor een groot gedeelte van de as te bewaren van een volwassen persoon.

Een kleiner gedeelte van deze collectie heeft een wat boller as reservoir, waardoor het volume toeneemt en deze hierdoor geschikt zijn voor bewaring van alle as van een volwassene.

Door het volledige handwerk van het kunstzinnige glas kunnen groottes echter variëren van elkaar en zijn er geen precieze vaste inhoudsmaten aan te geven in liters!

‘Gewone’ verzending van deze glazen urnen is niet mogelijk

Verzending van deze urnen van glas via de post of een reguliere transportdienst is helaas niet mogelijk!

Het risico op glasbreuk achten we hiervoor te groot. Transportkosten via speciale koeriersdiensten zijn verhoudingsgewijs te kostbaar.

Gratis urn vullen op afspraak

Voor deze mooie gedenkobjecten van glas zult u de reis naar Heythuysen moeten ondernemen.

Indien u gebruik wilt maken van de gratis asverwerking in de urn raden wij u aan hiervoor een afspraak te maken, zeker als u van ver af moet komen!

U kunt de urn naar keuze ter plekke laten vullen door ons en dezelfde middag mee naar huis toe nemen. Wij pakken het gedenkobject zorgvuldig voor u in, zodat u deze veilig kunt vervoeren.

Andere mooie urnen van glas

Zoekt u nog mooie glazen urnen in een andere kleurstelling, klikt u dan hier om deze te kunnen bekijken.