Gedenktekens van brons

Klik op foto voor informatie

Gedenktekens van brons

Gedenktekens van brons voor binnen én buiten met bijzondere symboliek ofwel moderne bronzen gedenkbeelden als herinnering aan een dierbare zal menigeen aanspreken.  De kunstbeelden zijn toepasbaar in een grote en kleine tuin, maar een plekje binnenshuis met op de achtergrond de tuin zal ook waardering oogsten.

Bronzen gedenkbeelden als ode aan ‘Ware liefde’ en ‘Schoonheid’

De bronzen gedenkbeelden voor gedeeltelijke as bewaring zijn symbolisch gezien een waar eerbetoon aan de ‘Ware liefde’ tussen twee mensen, maar ook sierlijke gedenktekens met een natuurlijke elegantie en gevoel voor ‘Schoonheid’.

De gedenkwaardige kunstwerken zijn in diverse kleuren gepatineerd brons uitgevoerd. De kleuren van het brons kunnen onder invloed van zonlicht of warm kunstlicht anders en lichter overkomen dan in gewoon daglicht het geval is.

Moderne bronzen gedenktekens in tijdloos design

De moderne hedendaagse gedenktekens in brons getuigen van een tijdloosheid in eeuwigheid. De abstracte vormgeving van met name het grote gedenkbeeld straalt door zijn eenvoud juist kracht uit.

Een twee-eenheid tussen twee mensen die elkaar tevens de ruimte bieden zichzelf te kunnen en mogen zijn. Dit symbolisch weergegeven door de ruimtelijkheid, de luchtigheid en de openheid tussen beide beelden afzonderlijk van elkaar, maar desondanks een prachtige eenheid vormen.

Gedenkteken van brons voor bijzondere relatie

Een gedenkteken van brons symbolisch een bijzondere relatie uitbeeldend tussen twee mensen kan niet anders dan goed voelen en een steuntje bieden in het moeilijke rouwproces. Telkens als men het mooie gedenkobject ziet staan wat met zorg is uitgekozen voor een dierbare zal men een warm gevoel krijgen en ondanks het natuurlijke gemis kracht ontvangen om de dag weer goed te kunnen doorstaan.

Bronzen gedenkteken of urn

De bronzen gedenktekens kunnen eventueel ook als urn worden toegepast met kleine symbolische as bewaring in de voet. Voor sommigen zal dat een bijzondere meerwaarde betekenen, terwijl anderen het gedenkbeeld zonder as willen plaatsen. Dat is voor ieder weer heel persoonlijk.

Andere gedenktekens in metaal

Wilt u ook nog andere gedenktekens bekijken in metaal, klikt u dan hier om naar desbetreffende pagina te gaan.

Verzending bronzen gedenkbeelden niet mogelijk

Verzending van deze bronzen gedenkbeelden is niet mogelijk. Hiervoor kunt u het beste naar Heythuysen reizen, waar wij eventueel voor u direct GRATIS de as in het gedenkteken kunnen verwerken.