Kleine urnen voor thuis

Klik op foto voor informatie

Kleine urnen voor thuis en tuin

Deze kleine urnen voor thuis zijn prachtige herinneringen voor asbewaring in eigen huis en tuin. De bloemen in de vormgeving van een kleine tulp en roos staan beeldschoon in uw border, maar ook op terras of balkon.

De vormgeving van de urn symboliseert ‘Liefde’ op hoog niveau en staat voor een puur eerbetoon aan een dierbare die overleden is.

Urn in vorm van kleine roos

Bij het ontwerp van de urn is onder andere bewust gekozen voor een roos. Een roos staat tenslotte voor ‘allesomvattende liefde en schoonheid tot in detail’. U kunt dit letterlijk vertalen als schoonheid aan de buitenkant, de mens lichamelijk bekeken, maar als hoofdzaak ook als schoonheid aan de binnenkant, een mooie inborst met een warm hart, de mens geestelijk bekeken.

Kleine stalen urn in vorm van tulp

De andere vorm die men heeft bedacht als uitvoering van een kleine stalen urn is een tulp. Een tulp staat evenzo symbolisch voor de liefde, maar dan ‘Verklarende liefde’. De tulp is bovendien het nationaal symbool en de trots van Nederland.

Kleine urnen voor thuis in meerdere kleuren

De kleine urnen voor thuis zijn in meerdere prachtige kleuren leverbaar, van intens wijnrood, zwart/wit alsook lichte champagnekleur met wit. Hierdoor is voor elk wat wils, rekening houdend met het interieur in huis waar deze komt staan ofwel de bloemkleuren in de tuinborder waar deze geplaatst kan worden.

As bewaren in bloemknop van urn

De urnen zijn geschikt voor deelse as bewaring in de bloemknop, het hart van de roos en tulp. De as kan via de onderzijde in de bloemknop worden gebracht en nadien weer gedicht met een rvs plaatje, wat geschroefd wordt. Dit metalen plaatje bevat eveneens het unieke certificaatnummer.

Kleine urnen van staal voor binnen en buitenshuis

De urnen voor binnen en buitenshuis zijn gemaakt in hoogwaardig staal met poedercoat finishing. Hierdoor zijn deze uitermate geschikt om ook weersinvloeden buiten het gehele jaar te doorstaan.

Verzending van urn naar u thuis is mogelijk

Het is mogelijk om een kleine urn naar u thuis te verzenden via Postnl. U gelieve wel rekening te houden met aangetekende verzendkosten.

Andere kleine stalen urnen voor thuis

Voor kleine stalen urnen voor bij u thuis in andere kleuren kijkt u onder andere op deze pagina