Kleine urnen voor eigen huis en tuin

Klik op foto voor informatie

Kleine urnen voor binnenshuis en buitenshuis

Een kleine urn voor eigen huis en tuin, in de vorm van een abstracte tulp of roos, is een prachtig gedenkobject voor een gedenkplekje voor u zelf.

De stalen urnen op deze pagina zijn van hoogwaardige kwaliteit, gecertificeerd en worden geleverd met certificaatnummer.

Een kleine tulp of roos urn bevat een as reservoir in de bloemknop van zo’n 0,5 liter, voor slechts een gedeelte as te bewaren van een volwassene.

Voor velen is dat echter voldoende en voor diegenen die alle as zouden willen bewaren kan dat in een grotere versie van een soortgelijk design.

Sets van grote en kleine tulpen / rozen urnen in dezelfde kleurcombinaties

Het is dus mogelijk om mooie sets te maken van een grote tulp- of roos urn met daarnaast kleine urnen in dezelfde kleurcombinaties en vormgeving.

Bij verlies van een ouder zien we vaker dat de achterblijvende ouder een grotere urn kiest en de kinderen graag een klein gedeelte as willen bewaren van de overleden ouder.

Dat zou in dit geval kunnen in de zog. keepsakes, de kleinere urn varianten van de metalen tulp en roos.

Symboliek roos en tulp staat voor ‘Liefde, genegenheid en schoonheid’

De symboliek ‘Liefde, genegenheid en schoonheid’ van de roos en tulp spreekt menigeen daarnaast erg aan, naast de prachtige abstracte vormgeving van de bloemen zelf.

Deze soorten bloemen zijn al vele jaren populair bij een groter publiek, waarbij de tulp zelfs gekozen is tot nationaal symbool van Nederland.

Kleine urnen voor in huis, ook in de tuin erg mooi

De kleine urnen voor in huis zijn ook erg mooi in de bloemenborder van een prachtige tuin. We kunnen de bloemen namelijk ook leveren op een hoger metalen statief.

Een mooie gedachte hierbij natuurlijk als u de dierbare overledene een prachtig plekje op dezelfde hoogte kunt geven tussen de bloemen. Zeker als de overledene hield van de natuur in al zijn facetten. Het is heel goed denkbaar dat hij nu rustig na kan genieten van de bloemenpracht.

Verzending van de urnen naar u thuis is ook mogelijk.

Verzending van de urnen naar uw huisadres is ook een optie. U gelieve wel rekening te houden met verzendkosten, die wat hoger zullen uitvallen. Door de hoogte van het aankoopbedrag valt de zending in een duurdere tariefgroep bij verzenddiensten.

Liever toch een grote dan een kleine urn voor eigen huis en tuin?

Wilt u toch liever een grotere tulp – of roos urn voor algehele as bewaring in uw huis of tuin plaatsen, klikt u dan hier om die collectie te bekijken.