Bijzondere, unieke vlinder urnen van glas

Klik op foto voor informatie

Bijzondere en unieke glazen vlinder urnen

Deze bijzondere en unieke vlinder urnen van glas zijn geschikt voor kleine as herinnering. Deze zijn op doordachte wijze ontworpen en ambachtelijk gemaakt.

Het kleine reservoir voor de as te bewaren van een dierbare bevindt zich namelijk in het hart d.w.z. het lijfje van de unieke vlinders. De vlinder urnen staan bovendien uit zichzelf op metalen pootjes en niet op sokkels, iets wat ook bijzonder en uniek is.

Vlinder als bijzondere boodschapper van de Hemelse wereld

De mooie gedachte hierbij is dat dierbare overledenen wel eens een liefdevolle groet overbrengen in deze aardse wereld door een mooie vlinder die bij u komt zitten of vlak bij u komt vliegen.

De vlinder, zelf een metamorfose ondergaan, staat hierdoor symbolisch als bijzondere boodschapper van de Hemelse wereld en wordt door velen als zodanig herkend tijdens de groet.

Natuur getrouwe uitvoeringen van de glazen vlinders

De vlinders zijn natuur getrouw uitgevoerd, in prachtig lijnenspel en kleurgebruik zoals u ze in de natuur tegen kunt komen. Onze glaskunstenares heeft met liefde en bezieling de bijzondere vlinder urnen gemaakt en de lijnen van elk soort vlinder zo goed mogelijk in glas vertaald.

As bewaren in urnen van glas

As bewaren in urnen van glas kan op diverse wijzen. Deze unieke vlinder urnen zijn voorzien van een opening boven of onder aan in het vlinder lijfje. Deze opening kan na het vullen met as weer gedicht worden met een glaasje in dezelfde kleurstelling als het lijfje.

De grotere vlinder urnen kunnen van onderuit gevuld worden met as, waarna deze weer gedicht kunnen worden door de pootjes onder de glazen vlinder te plaatsen.

Grote en kleine, unieke, bijzondere vlinder urnen van glas

U kunt dus uw keuze maken uit grote en kleine bijzondere vlinder urnen in prachtige kleuren. Elke vlinder is weer uniek, geheel ambachtelijk uitgevoerd, waardoor u uw dierbare met een bijzonder kunstwerk eer betoont.

Verzending van kleine vlinder urnen is mogelijk

Het is eventueel mogelijk om de kleine vlinder urnen te verzenden d.w.z. de vlinders in kleiner formaat. De vlinder urnen in groot formaat zijn helaas niet geschikt voor postverzending.

Hiervoor zou u naar onze ‘urnwinkel’ in Heythuysen kunnen komen en tevens gebruik kunnen maken van onze GRATIS service de urn voor u te vullen met de as van uw dierbare, als u deze meteen meeneemt.

Maakt u hiervoor wel een afspraak vooraf!

Ook bijzondere en unieke vlinder mini urnen

Indien u nog graag andere mini urnen met vlinders wilt bekijken, klikt u dan hier om naar die pagina te gaan.