Bijzondere glazen vogel urnen

Klik op foto voor informatie

Bijzondere vogel urnen van glas

Deze bijzondere vogel urnen van glas kunnen geheel worden voorzien van as van een dierbare.

De glazen vogels zijn mooie kleine urnen in een moderne, abstracte uitvoering. Deze zijn geschikt voor gedeeltelijke asbewaring. De basiskleur is wit, hetgeen de kleur is van sereniteit, kleur van het Hogere, het pure, de ware liefde. De accentkleuren zijn wisselend, waarbij u keuze kunt maken uit zachte pasteltinten ofwel feller kleurgebruik.

Urn vullen aan onderzijde vogel

Het witte gematteerde glas van de vogel urn is van onderuit via een opening makkelijk te vullen en te dichten met een plakviltje. Indien gewenst verzorgen wij dat kosteloos voor u bij de aankoop van de urn, waarna u de bijzondere gedenk vogel direct mee kunt nemen naar huis.

Elke vogel urn is bijzonder en uniek qua kleurencomposities

Elke urn in de vorm van een vogel is bijzonder te noemen, omdat in de vogel zelf een gedeelte van de as van een dierbare kan worden bewaard. Doorgaans wordt as bewaard in sokkels die onder de gedenkobjecten van glas geplaatst worden.

Elke gedenk vogel is bovendien uniek uitgevoerd qua kleurgebruik alsmede kleurencomposities, waarbij kleuren uiteenlopen van pasteltinten tot wat intenser kleurgebruik.

Hierdoor ontstaan er aanzienlijke uiterlijke verschillen in de urnen, terwijl in grote lijn de vormgeving van de bijzondere gedenk vogels hetzelfde is uitgevoerd.

In de vormgeving zijn slechts kleine verschillen onderling, die door het ambachtelijk handwerk onoverkomelijk zijn. Denkt u daarbij aan een klein lengte- of hoogteverschil van het lijfje of het kopje van de vogels.

Andere gedenk vogels als kleine urn of mini urn

Wilt u toch liever een kleinere gedenk vogel op een marmeren sokkel of ledverlichtingsplateau, waarin u symbolisch een beetje as kunt bewaren, dan kunt u hier klikken om naar desbetreffende collectie te gaan.

Bijzondere vogel urnen in bijzonder glas

De vogel urnen op deze pagina zijn op meerdere fronten bijzonder te noemen nl. op gebied van de uitvoering, het soort glas, de abstracte, moderne vormgeving en het kleurgebruik, waarbij de basiskleur wit is aangevuld met diverse uiteenlopende kleuraccenten, waaruit persoonlijk naar voorkeur een keuze kan worden gemaakt.